Ons nieuwe (online) trainingsaanbod met korting!

Leestijd: 2 minuten
Cursist schrijft zich in voor een online training

Veel trainingen, die in het voorjaar staan gepland, gaan in hun huidige vorm niet door vanwege de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus. Dat betekent niet dat er tot 1 juni niets meer te leren valt. Misschien heb je nu juist wel de tijd om je verder te ontwikkelen en je kennis bij te spijkeren. Volg bijvoorbeeld een online training (€100-, korting) of een voordelige een-op-eencoaching op afstand.

Online trainingen: nu met € 100,- korting

Een aantal van onze trainingen bieden we tijdelijk online aan. Het programma is aangepast zodat je ook op afstand optimaal je leerdoelen kunt behalen. Bovendien krijg je €100,- korting op ons reguliere tarief. Je betaalt €275,- ex btw in plaats van €375,-.

Een-op-eencoaching op maat vanuit huis

Speciaal voor De Redactie heeft een aantal van onze trainers een bijzonder coachingstraject op afstand ontwikkeld. Het voordeel van een-op-eencoaching is dat de trainer volledig inzoomt op jouw leerdoelen. Alle coachingstrajecten beginnen met een individuele intake en zijn een mix van persoonlijke begeleiding via video en opdrachten die je in je eigen tijd kunt maken en waar je dan weer feedback op krijgt. Je volgt al een unieke een-op-eencoaching vanaf € 295,- ex btw. Denk aan:

Neem contact op met trainingsadviseur Michiel de Zwart via 0299-454240 of info@deredactietrainingen.nl voor een aanbod op maat.

10% korting op alle najaarstrainingen

We hopen natuurlijk allemaal dat de restricties niet al te lang aanhouden. We hebben in ieder geval voor het najaar een uitgebreid aanbod aan klassikale trainingen gepland. Profiteer nu van 10% korting als je voor 1 juni een training boekt in het najaar (vanaf september tot november).

Een kleine greep uit ons trainingsaanbod

 

In deze bezielende training leer je van Cathelijn Schilder hoe je de aandacht van de lezer vastgrijpt en hoe je de doelgroep meer betrekt bij wat je wilt vertellen.
 

Soms moet je praten, soms moet je duwen. In deze verhelderende training leer je  wanneer je een onbewust duwtje (nudge) kunt gebruiken en hoe je een succesvolle nudge ontwerpt.
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×