Vacatures en freelance opdrachten in (online) redactie en communicatie

Of het nu gaat om projectmatig werk, een vaste baan of een freelance klus: wij helpen je een volgende stap in je carrière te maken. Ruim 20 jaar bemiddelen we redacteuren en communicatieprofessionals bij diverse opdrachtgevers. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk alle vacatures  Schrijf je in als kandidaat

Snel op de hoogte van de laatste vacatures via WhatsApp

Werken via De Redactie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of tijdelijke opdracht in (online) redactie en communicatie? Wij gaan je hierbij helpen. Voor onze opdrachtgevers in de mediabranche, communicatieafdelingen van grote bedrijven en (semi) overheidsinstellingen plaatsen we al ruim 20 jaar communicatietalenten en contentspecialisten op interessante functies en uitdagende projecten.

We denken met je mee

Bij De Redactie geloven we in een persoonlijke aanpak. Je bent geen nummertje, we zien de mens achter jouw cv. Voordat we je voorstellen bij een opdrachtgever nodigen we je uit voor een uitgebreid intakegesprek. Zo leren we jou beter kennen en –niet onbelangrijk- jij ons. Daarna kunnen we onze samenwerking verder vormgeven. Tijdens het bemiddelingstraject heb je contact met onze recruiters  die je altijd op de hoogte houden en voor al je vragen en wensen klaarstaan.

Vacatures en opdrachten

Op deze pagina vind je de laatste vacatures en opdrachten. Reageer direct of schrijf je vrijblijvend in als kandidaatZo kunnen we je direct benaderen zodra we een nieuwe functie of opdracht hebben die goed aansluit bij jouw ervaring en wensen.

Bekijk alle vacatures

Vind een baan als

 • Online redacteur / webredacteur
 • Contentmanager
 • Contentadviseur
 • Contentspecialist
 • Socialmediaredacteur
 • Videoredacteur / video-editor
 • Beeldredacteur
 • Tekstschrijver
 • Copywriter
 • Eindredacteur
 • Hoofdredacteur
 • Branded content editor

‘Mijn eerste kennismaking voelde direct goed. Mensen behandelen je als mens en zijn betrokken. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Ik heb mij vaak een nummer gevoeld bij sommige bureaus. Bij De Redactie ervaar ik dat er ruimte is voor een bemiddeling op maat.’

Kim Meeuwissen
online communicatiespecialist

‘Ik ben erg blij dat ik samen met de De Redactie de opdracht (red. bij Rijkswaterstaat) heb weten binnen te slepen in deze onzekere tijden. Ik waardeer het zeer dat de dames van De Redactie mijn kwaliteiten op waarde wisten te schatten.’

Melita Mulder
Contentmigratiespecialist & editor

‘Ik ben erg tevreden over de betrokkenheid van het team en het nakomen van afspraken in het gehele proces. Met name de goede briefings in aanloop naar de eerste gesprekken.’

Frank Heukels
socialmedia- en contentmarketingspecialist

‘De communicatie met De Redactie is fijn. De recruiters stellen zich erg open op en denken graag mee over (nieuwe) kansen en mogelijkheden die helemaal bij jou als persoon passen.’

Marcia van Oers
freelance communicatieprofessional

Stippel je werkpad uit

Ben jij tekstschrijver, webredacteur, contentmanager of contentspecialist en zoek je een tijdelijke opdracht of een (vaste) baan? We zoeken voor jou de perfecte match. Via De Redactie kun je aan de slag bij de leukste opdrachtgevers voor bijvoorbeeld een project van een paar maanden op locatie of kortlopende freelanceklussen vanuit huis. Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en op zoek naar een nieuwe vaste baan? Laat het onze recruiters weten! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

 

Schrijf je vrijblijvend in

Je kunt direct reageren op vacatures en opdrachten of je eerst vrijblijvend inschrijven als kandidaat. Zo blijf je niet alleen als eerste op de hoogte van alle actuele opdrachten en vacatures, je kunt ook sneller reageren op de functies. Onze recruiters zoeken met je mee. Matcht jouw kennis, ervaring en beschikbaarheid goed met een vacature? Dan benaderen we je direct!

 

Onze recruiters

Loes van de Ven
Recruiter & projectcoördinator

Wilma van Ittersum
Recruitment lead & projectmanager

Tamar Verbeek
Recruiter & projectcoördinator

Door ons bemiddeld

Houd me op de hoogte van de laatste vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste vacatures in je mailbox.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie met de laatste vacatures

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken graag met freelancers. Dat doen we op basis van een ‘modelovereenkomst’.  Je gewerkte uren factureer je wekelijks of maandelijks aan ons en wij zorgen voor de betaling. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Jazeker, dat kan. Dan bieden we je voor de duur van een detachering een tijdelijk contract aan. In deze setting zijn we dan je tijdelijke werkgever. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van de feitelijk door jou gewerkte uren, 8% vakantiegeld en je hebt recht op vakantiedagen. Wij vergoeden je reiskosten met het openbaar vervoer voor 100% of je ontvangt € 0,19 per kilometer als je met de auto reist. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Dat kan! De Redactie bemiddelt regelmatig kandidaten naar vaste functies. Vaak start een dienstverband wel met een tijdelijke detachering. Bekijk alle vacatures.

Eerste stap: vul het inschrijfformulier in. In het inschrijfformulier vragen we je naast persoonlijke gegevens, beschikbaarheid en vaardigheden, ook om een recent cv. Je gegevens verwerken we vervolgens in onze database. Op basis van jouw kennis, ervaring en beschikbaarheid kunnen we je benaderen voor een functie. We vinden het prettig als je ons op de hoogte houdt van veranderingen in je cv of je wensen ten opzichte van werk. Inschrijving verplicht je tot niets en er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Lees meer

×
Direct contactBel me terug

 • De Redactie
 • Gooische Kaai 15
 • 1141TV Monnickendam

 • info@deredactie.nl
 • 0299 - 65 38 53
 • Btw: NL8017.10.960B.01
 • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
 • KVK: 36040811
×