Incompany: trainingen op maat waar en wanneer jij dat wilt

Een incompany training of coaching is helemaal toegespitst op de praktijk van jouw bedrijf. Alle cursussen, workshops en leergangen van De Redactie zijn als incompany training te boeken. Trainingsadviseurs helpen je met het samenstellen van een programma dat jouw organisatie echt verder brengt.

Meer informatie  Bekijk incompany trainingen

Een incompany training is maatwerk

Wat is onze tone of voice? Wat is ons beeldbeleid? Hoe vergroten we ons bereik via social media? Het zijn vragen waar elke organisatie wel eens mee worstelt. Een op maat gemaakte incompany training is waardevol wanneer je samen met een trainer wilt werken aan een specifiek vraagstuk binnen je bedrijf. Of het nou gaat om een-op-een coaching of een uitgebreide training voor de hele afdeling: wij hebben de juiste professionals in huis.

De Redactie helpt je graag om leervragen op het gebied van schrijven, redactie en communicatie in kaart te brengen. Onze trainingsadviseurs stellen op basis van jouw wensen en ideeën een programma samen. Een incompany training is vaak ook financieel een stuk voordeliger dan een training via een open inschrijving.

Met een maatwerktraining of coaching van De Redactie loopt jouw organisatie weer vooruit op de veranderingen in het vakgebied.

Neem contact op

‘De coördinatie vanuit De Redactie was uitstekend, er werd in alles rekening gehouden met onze planning en mogelijkheden. Wij kwamen er als team in elk geval geïnspireerd en een stuk wijzer uit!’

Nicole Hanssen
Chief editor Maastricht University

‘De trainer was zeer kundig, enthousiast en toegankelijk en werkt met leuke actuele voorbeelden. Ook de opdrachten en oefeningen vielen goed in de smaak.’

Sander de Bruin
Opdrachtgever ministerie van IenW

‘Met De Redactie hadden we direct een klik. Het programma zoals zij het voorstelden, sloot vrijwel naadloos aan op onze wensen. Met hier en daar een kleine ‘tweak’ stond het programma!’

Danielle Frek
Communicatieadviseur bij SLO

‘Wij hebben de samenwerking met De Redactie als zeer prettig ervaren. Er wordt goed geluisterd naar het vraagstuk en een voorstel neergelegd dat echt voldoet aan onze behoefte. Een trainingsbedrijf waar je op kunt bouwen.’

Sanne van Hoolwerff
Hoofd klant, markt en communicatie van Noordwest Ziekenhuisgroep

Toegespitst op de praktijk

Een incompany training is helemaal toegespitst op jullie eigen praktijk. Deelnemers werken tijdens de training met hun eigen voorbeelden en casussen zodat ze direct het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Bovendien zijn onze trainingen ook gewoon leuk! Na de training zijn jullie weer geïnspireerd en gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Laat je inspireren (ook online)

In het overzicht vind je incompany trainingen die we regelmatig bij verschillende bedrijven organiseren. Neem een kijkje en laat je inspireren over wat er allemaal mogelijk is. Goed om te weten is dat het geen standaard programma’s zijn. De training wordt altijd afgestemd op de behoefte van jouw organisatie. Je kunt onderwerpen wegstrepen, bijvoegen of meerdere trainingen combineren tot één programma. Een incompany training organiseren we niet alleen op locatie maar ook online. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

 

Een-op-een coaching

Werk je alleen of samen met één collega op de communicatieafdeling van jouw organisatie? Wordt jouw leervraag niet beantwoord door het volgen van één van onze trainingen met een open inschrijving? Dan is een coachingstraject van De Redactie misschien iets voor jou. We brengen je in contact met de juiste professional(s) die jou een-op-een de vaardigheden bijbrengt die je nodig hebt om je werk nog beter te doen. Al onze trainingen kunnen in principe ook worden aangeboden in de vorm van coaching. Door deze intensieve manier van leren krijg je in korte tijd veel voor elkaar.

 
Onze trainingen zijn maatwerk

Maatwerk

Trainingen waar en wanneer jij dat wilt

Programma op maat

Wij denken met je mee en stellen een programma samen dat jullie leervragen het beste beantwoord. In de training werk je met voorbeelden uit je eigen praktijk.

Vertel ons je wensen en ideeën

Echt betrouwbaar

Al 10 jaar dé specialist in trainingen

Zorgvuldig samengesteld

Elk incompanyprogramma wordt door ons zorgvuldig samengesteld en grondig geëvalueerd. Toch niet helemaal tevreden? We vinden samen een oplossing.

Wat onze klanten zeggen
We werken alleen samen met vakmensen

Vakmensen

Een professional voor de groep

Trainers

De Redactie werkt alleen met ervaren professionals die over de vakkennis én trainingsvaardigheden beschikken om jouw organisatie verder te brengen. Je kunt voordat de training begint het programma zelf met de trainer afstemmen.

Bekijk alle trainers

Geen leervraag is te gek

We kunnen je helpen met alle leervragen op het gebied van schrijven, redactie en communicatie. Een korte presentatie, losse training of heel opleidingstraject: Bij De Redactie ben je altijd aan het juiste adres. We hielpen SLO bijvoorbeeld met het opzetten van een pair writing traject. Alle inhoudsdeskundigen kregen langere tijd een-op-een begeleiding bij het schrijven van goede webteksten.

 

Roep de hulp in van een contentexpert

Je kunt je medewerkers een training laten volgen zodat zij de juiste content creëren voor je organisatie of je kunt het uit handen geven. Soms is er geen tijd om medewerkers eerst de juiste vaardigheden bij te brengen, soms is extern produceren ook gewoon voordeliger. Strakke teksten, fraaie webpagina’s of een heel e-zine: Onze contentexperts gaan graag voor je aan de slag.

 

Gemiddelde cijfer incompany trainingen

8.3

Georganiseerde incompany trainingen

1063

Verschillende incompany trainingen in ons aanbod

50

Klantervaringen

Veelgestelde vragen over incompany

Al onze trainingen en leergangen zijn als incompanytraining te boeken. Een incompanytraining is een op maat gemaakte training waarin jouw organisatie en specifieke vraagstukken het uitgangspunt vormen. In overleg passen we samen met de trainer de inhoud van de training volledig aan op jullie situatie.

We spelen zo veel mogelijk in op jouw wensen. Daarom gaan we graag uitgebreid telefonisch met je in gesprek of komen we langs om een inventarisatie te maken van je wensen en leerdoelen. De offerte voor een incompanytraining sturen we geheel vrijblijvend per e-mail toe. Bel ons op 0299 – 653853 of mail naar trainingen@deredactie.nl voor meer informatie of een oriënterend gesprek.

Op basis van ons eerste contact sturen we je per e-mail vrijblijvend een offerte toe. Hierin doen we een voorstel voor een workshop of training waarop jij je incompanytraining of coaching kunt baseren.

Als je geïnteresseerd bent, komen we graag bij je langs om een inventarisatie te maken van je wensen en leerdoelen. Zo kunnen we zo goed mogelijk op je wensen inspelen. Hierna maken we in overleg met de trainer een trainingsopzet. Samen met jou ontwikkelen we deze opzet verder door, tot je tevreden bent. We doen dit geheel vrijblijvend.

De inventarisatie, het intakegesprek en een opzet van het trainingsschema zijn geheel vrijblijvend. De opdracht wordt definitief als je een opdrachtbevestiging hebt ontvangen en de trainer geboekt is voor een bepaalde datum.

Lees meer

Download de Incompany Trainingen brochure

Overweeg je een incompany training te organiseren, maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Wat voor soorten trainingen zijn er? Hoe ziet het proces van de organisatie van een incompany training eruit?

 

Download onze Incompany Trainingen brochure ter inspiratie voor trainingen, voor informatie over hoe het proces eruit ziet of vind er ervaringen en contactinformatie.

Incompany Trainingen

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×