u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Wij bieden professionals en organisaties een gevarieerd aanbod van trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak. Iedere training uit ons programma is ook als op maat gemaakt incompanytraining voor uw organisatie te boeken. Meer behoefte aan een-op–een coaching? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, of kijk op onze trainingspagina.

Lachende gezichten op Het Taalcongres

Een indrukwekkende opening, inspirerende workshops en een spannende Boggle finale. De zevende editie van Het Taalcongres was weer een groot succes. Bekijk hier de foto's en lees meer over ons evenement.

Lees verder


WhatsApp vacature alert

Ben jij een online communicatieprofessional en sta je open voor nieuwe opdrachten, maar heb je niet de tijd om elke dag verschillende vacaturesites door te spitten? Geen nood! Meld je nu aan voor de WhatsApp vacature alert van [De Redactie] en ontvang onze nieuwste vacatures en opdrachten gewoon op je telefoon. Solliciteren en/of reageren kan direct!

Meld je aan

5 interviewtips van twee doorgewinterde journalisten

Een interessant, spannend interview is vaak de verdienste van een interviewer in topvorm. Even een korte check up. Hoe staat het met jouw interviewvaardigheden? Evert de Vos en Luuk Sengers, twee doorgewinterde journalisten, geven 5 tips.

Lees verder