u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Wij bieden professionals en organisaties een gevarieerd aanbod van trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak. Iedere training uit ons programma is ook als op maat gemaakt incompanytraining voor uw organisatie te boeken. Meer behoefte aan een-op–een coaching? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, of kijk op onze trainingspagina.


Vacature alert

Ben jij een online communicatieprofessional en sta je open voor nieuwe opdrachten, maar heb je niet de tijd om elke dag verschillende vacaturesites door te spitten? Geen nood! Meld je nu aan voor de WhatsApp vacature alert van [De Redactie] en ontvang onze nieuwste vacatures en opdrachten gewoon op je telefoon. Solliciteren en/of reageren kan direct!

Meld je aan

‘Online kun je van alles vinden over zoekmachines, maar ik had meer zin in een training in een klaslokaal’

Sabina Posthumus volgde de training SEO teksten schrijven. Ze was zo enthousiast over de training, dat ze er meteen mee aan de slag ging. ‘De dag erna begon ik direct met een zoekwoordenanalyse voor een opdrachtgever.’

Lees verder