u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Wij bieden professionals en organisaties een gevarieerd aanbod van trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak. Iedere training uit ons programma is ook als op maat gemaakt incompanytraining voor uw organisatie te boeken. Meer behoefte aan een-op–een coaching? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies, of kijk op onze trainingspagina.


In 60 seconden naar De Bedoeling

Webcare

Steeds meer organisaties hebben eigen schrijfcoaches. Waarom? Communicatieafdelingen zijn vaak te druk met andere zaken waardoor professionals steeds vaker zelf hun teksten moeten schrijven. Niet iedereen vindt het makkelijk om een zakelijke brief of websitebericht te schrijven. Trainer Dolf Weverink geeft daarom op 11 februari de Masterclass Schrijfcoach.

Schrijf je in voor de Masterclass Schrijfcoach

Hindernissen op de werkvloer? Vraag het aan de millennialcoach

Meer dan 3 miljoen millennials verwerven inmiddels een duidelijke plek op de arbeidsmarkt. Opvallend is dat veel millennials op het werk gefrustreerd of zelfs burnout raken. ‘Ze kijken anders naar kennis, naar werk en naar samenwerken. Dat kan nogal botsen op de werkvloer met andere generaties’, vertelt Manny Moerman, zelfstandig millennialcoach.

Lees hier het interview met millennialcoach Manny Moerman