u bent hier: Home > De Redactie Trainingen

Brochure Trainingen

Al meer dan 10 jaar bieden wij professionals en organisaties trainingen op het gebied van schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek en professionele ontwikkeling. Praktijkgericht en interactief. Door mensen uit het vak, voor mensen in het vak.
Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Wat moeten we met de Emoji?

emoji

Emoji! Je krijgt als organisatie die op social media actief is gegarandeerd te maken met deze razendsnel groeiende ‘taal’. En dat is een goede ontwikkeling. Want emoji (Japans for pictogram) zijn een snelle manier om naar een woord te verwijzen en een emotie over te brengen. En daar draait het om, op social media, om emotie en persoonlijke communicatie.

Maar wat kun je als bedrijf met emoji op social media? Hier vind je 5 tips en ideeën.

Nu met korting naar Het Taalcongres

HTC Taalcongres

Je wilt meer leren en inspiratie opdoen over schrijven, taal, tekst en communicatie, maar hebt te weinig tijd? Dan is Het Taalcongres van [De Redactie] precies wat je nodig hebt! Op één dag volg je drie workshops over actuele schrijftechnieken en ontwikkelingen in het communicatievak.
Gebruik tot 1 november de code HTC2018 en ontvang een vroegboekkorting van 50 euro! 

Ja, ik meld mij nu aan voor Het Taalcongres!

Alexandra Vuijk
Alexandra kent nu alle ins en outs van Google Analytics 

Op 19 juli deed (juridisch) tekstschrijver Alexandra Vuijk de training Google Analytics bij [De Redactie]. Alexandra werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de juridische en zakelijke dienstverlening. Ze schrijft (SEO) content voor websites en ‘vertaalt’ ingewikkelde juridische teksten naar Nederlandse teksten. De opdrachtgevers van Alexandra vragen steeds vaker of ze met Google Analytics werkt en of ze de analyses voor hen wil verzorgen. Docent Lars Maat kon haar in deze Summerschool-training al een flink eind op weg helpen.

Voldeed de training aan Alexandra's verwachtingen? Lees hier het interview.