Privacy

 

Privacybeleid De Redactie en De Redactie Trainingen/ Automotive Publishing BV

De Redactie/ Automotive Publishing BV is een dienstverlener voor arbeidsbemiddeling (interim en vast dienstverband) en contentcreatie. De Redactie Trainingen biedt een gevarieerd programma aan trainingen en opleidingen op het gebied van online redactie en communicatie. Alle trainingen die wij aanbieden zijn ook als op maat gemaakte incompany training beschikbaar. Opdrachtgevers in alle branches en sectoren in het hele land bieden wij advies en ondersteuning bij alle denkbare personele en strategische vraagstukken die gerelateerd zijn aan on- en offline content. De Redactie/ Automotive Publishing BV is gevestigd aan de Gooische Kaai 15 in 1141 TV  Monnickendam.

Op onze site www.deredactie.nl kun je op verschillende plaatsen en om verschillende redenen jouw persoonsgegevens met ons delen. We vinden het belangrijk dat je precies weet wat we met je gegevens doen en hoelang we die gegevens bewaren. Dat leggen we hieronder uit.

 

Je schrijft je bij ons in als kandidaat of je solliciteert op een vacature

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • de functie of interim opdracht waarop je solliciteert
  • voor- en achternaam
  • voorletters
  • adres
  • geboortedatum
  • e-mail
  • telefoon
  • uploadbestanden (motivatiebrief, cv en portfolio’s)

 

Wat doen wij met deze persoonsgegevens?

  • We gebruiken deze gegevens om je sollicitatie te beoordelen en om er op te reageren. Door het stellen van de vraag geef je ons toestemming om te reageren.
  • Als wij je gegevens willen doorsturen aan derden (opdrachtgevers) dan doen wij dat uitsluitend in overleg met jou en nadat je ons hiervoor uitdrukkelijk je toestemming gegeven hebt.
  • Wij kunnen deze gegevens gebruiken om je te informeren over het aanbod van De Redactie en De Redactie Trainingen. Dit is nodig voor ons gerechtvaardigd belang om nieuwe klanten te werven.
  • Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere e-mail bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Zie ook Privacybeleid nieuwsbrief.

 

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor deze drie doeleinden. We delen deze gegevens uitsluitend met derden zoals hierboven beschreven en we gebruiken deze gegevens niet zonder je toestemming voor een ander doel.

Indien wij jouw persoonsgegevens aan derden verstrekken, proberen we ervoor te zorgen dat deze derden jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met dit privacybeleid en voor het overige de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van jouw persoonsgegevens waarborgen.

 

Hoelang bewaren wij deze persoonsgegevens?

Kom je bij ons werken of ga je via ons bij een opdrachtgever aan de slag? Dan bewaren we de gegevens in een personeelsdossier.

Heb je je bij ons ingeschreven, dan bewaren wij jouw gegevens twee jaar nadat je een formulier op onze site hebt ingevuld. We doen dit om opnieuw contact met je op te kunnen nemen als wij een andere interessante opdracht of vacature voor je denken te hebben.

 

Je schrijft je in voor een open training

Welke persoonsgegevens kunnen wij verwerken?

  • de training waarvoor je je inschrijft
  • voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • organisatie
  • adres
  • postcode
  • plaats
  • functie
  • telefoonnummer
  • ander factuuradres
  • kostenplaats
  • aanwezigheid
  • lunchwensen (allergie)
  • teksten en/of filmpjes die de deelnemer uploadt
  • antwoord op intakevragen en evaluatievragen

 

Wat doen wij met deze persoonsgegevens?

  • Wij geven je toegang tot de training die je bij ons gaat volgen. Dit is nodig om onze overeenkomst met jou te kunnen uitvoeren.
  • We delen je naam, functie en organisatie en eventueel documenten die je voor aanvang van de training met ons deelt met de trainer zodat die zich goed kan voorbereiden.
  • Wij sturen je een factuur. Dit is nodig om onze overeenkomst met je te kunnen uitvoeren.
  • Antwoorden op evaluatievragen delen we met de trainer die de training heeft uitgevoerd en kunnen ook anoniem worden gedeeld op onze website. Als je daar specifiek toestemming voor geeft, wordt jouw ervaring over een training met naam, functie en organisatie gepubliceerd op onze website.
  • Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere e-mail bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Zie ook Privacybeleid nieuwsbrief.
  • Daarnaast gebruiken we je gegevens om je per mail op de hoogte te houden van ons opleidingsaanbod. Dit is nodig voor ons gerechtvaardigd belang om nieuwe klanten te werven.

 

Wij gebruiken jouw gegevens niet zonder je toestemming voor een ander doel. Mocht er bij de uitvoering van de training een derde betrokken zijn, dan heeft deze persoon een verwerkingsovereenkomst  met ons getekend. Daarin is vastgelegd dat deze persoon even zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij dat doen.

 

Hoelang bewaren wij deze persoonsgegevens?

Alle gegevens die je met ons deelt bewaren wij tot vijf jaar na de dag waarop je de factuur betaald hebt.

 

Je vult een contactformulier in

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • voor- en achternaam
  • voorletters
  • organisatie
  • e-mail
  • telefoon
  • je vraag

 

Wat doen wij met deze persoonsgegevens?

  • Wij gebruiken deze gegevens om te reageren op je vraag. Door het stellen van de vraag geef je ons toestemming om te reageren.
  • Wij kunnen deze gegevens gebruiken om je te informeren over het aanbod van De Redactie en De Redactie Trainingen. Het is ons gerechtvaardigd belang om nieuwe klanten te werven.

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor deze twee doelen. We delen deze gegevens niet met derden en we gebruiken deze gegevens ook niet zonder je uitdrukkelijke toestemming voor een ander doel.

 

Hoelang bewaren wij deze persoonsgegevens?

De gegevens die je invult op het contactformulier bewaren wij tot twee jaar nadat je een contactformulier aan ons hebt verstuurd.

 

Jouw rechten

Je hebt recht:

  • om je persoonsgegevens in te zien en een kopie daarvan te krijgen.
  • op rectificatie als je persoonsgegevens niet juist of niet volledig zijn.
  • om bezwaar te maken tegen verwerking van je persoonsgegevens.
  • op beperkte verwerking van je persoonsgegevens (in bepaald gevallen).
  • je persoonsgegevens te laten wissen (recht op vergetelheid).
  • je persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te krijgen en die gegevens aan een ander over te dragen.

 

Vragen en klachten

Heb je vragen over ons privacybeleid, wil je je gegevens door ons laten verwijderen of wil je een klacht indienen? Dat kan via info@deredactie.nl of 0299-653853. Ben je van mening dat wij niet goed omgegaan zijn met je klacht, dan kun je die indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

×
Direct contactBel me terug





  • De Redactie
  • Gooische Kaai 15
  • 1141TV Monnickendam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
×