Contentmarketing

Contentmarketing is overal. Wellicht doe je er al aan zonder het te weten. Je berichten, foto’s en video’s op social media, de nieuwsbrief met nieuws uit het werkveld en de blogartikelen op je website; alles is contentmarketing. Misschien ben je zelf in staat om professionele, treffende content te maken en verspreiden. Toch kan het een goed idee zijn je contentmarketing uit te besteden aan een specialist. De Redactie heeft een poule van contentspecialisten die in de startblokken staan om voor jou met contentmarketing aan de slag te gaan. We horen graag wat we voor je kunnen doen!

Meer informatie Neem contact op

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is het inzetten van content voor marketingdoeleinden. Met content bedoelen we inhoud zoals teksten, foto’s of video’s. Door relevante content te creëren en verspreiden kun je jouw doelgroep bereiken, aanspreken en activeren. Deze tak van marketing noemen we contentmarketing.

 • Het blog op je bedrijfswebsite. Plaats bijvoorbeeld updates over je vakgebied, projecten waaraan je werkt en tips uit het werkveld. Hiermee versterk je jouw imago als deskundige. Daarnaast is de groeiende hoeveelheid relevante content goed voor je SEO-positie*. Ook is je bedrijfsblog goed te gebruiken als bron voor andere kanalen zoals social media en nieuwsbrieven.
 • Social media: zodra je bedrijfsmatig op social media post ben je bezig met content marketing. Je post immers content met de bedoeling de verbinding te vinden met de doelgroep.
 • Rapportages en jaarverslagen: ook de interne klant (je collega’s, het management) en aandeelhouders wil je op goed verzorgde content trakteren. Serveer geen droge en ingewikkelde rapporten, maar leesbare teksten en sprekende afbeeldingen.

*SEO staat voor Search Engine Optimization. Je streeft er hierbij naar dat je doelgroep gemakkelijker op jouw website stuit via zoekmachines als Google.

Met welke tekst je ook bezig bent, plaats nooit zomaar iets. Alle content op ieder kanaal heeft invloed op je imago en conversie. Contentmarketing is dan ook een vak apart. Daarom kiezen veel bedrijven en organisaties ervoor hun contentmarketing uit te besteden. Heb je ook plannen in deze richting? Welkom bij De Redactie!

Contentmarketing uitbesteden

Bij De Redactie hebben we een poule van contentspecialisten aan ons verbonden. Copywriters die kunnen schrijven in de belevingswereld van je doelgroep. Vakmensen die krachtige teksten en beelden creëren, die inspireren en aanzetten tot actie. Voor al je contentvragen zijn wij jouw contentmarketingbureau. Eenmalige projecten of langdurige samenwerkingen; kort of lang gedetacheerd bij jou op locatie; wij overleggen graag hoe we onze professionals voor jouw contentmarketing kunnen inzetten. Wanneer je de contentmarketing aan ons uitbesteedt, gaan we uit van jouw wensen en ideeën.

Neem contact op met De Redactie

Zoek je een partner die professionele content levert binnen jouw contentstrategie? Wij hebben de juiste contentspecialisten voor jou. Vele mooie opdrachtgevers gingen je voor, zoals Inholland, Avans Hogeschool en de organisaties binnen de Rijksoverheid zoals de Belastingdienst. Worden we jouw nieuwe contentmarketingbureau?

Neem contact op

In 5 stappen de juiste professional voor jouw organisatie

Vertel ons naar wie je op zoek bent

Dat kan telefonisch, per mail of we komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.

Je ontvangt van ons een offerte

Aan de hand van het gewenste functieprofiel, startdatum en duur van opdracht (etc.) stellen we de offerte op.

Stap 3 We benaderen de beste kandidaten

We benaderen de beste kandidaten

We recruiten binnen ons eigen netwerk of delen jouw vacature / opdracht via onze online platforms.

Binnen 3-5 werkdagen stellen we kandidaten voor

Bij een spoedopdracht stellen we kandidaten binnen 24 uur voor. Is er een klik en ben je overtuigd?

Stap 5 We verzorgen een vliegende start

We verzorgen een vliegende start

Na akkoord stellen we de contracten op en regelen we verder alles rond de onboarding van de kandidaat.

Veelgestelde vragen van onze opdrachtgevers

We gaan graag meteen voor je op zoek. We selecteren binnen enkele dagen geschikte én beschikbare kandidaten die tijdelijk jouw team kunnen versterken. Bijvoorbeeld als een medewerker door ziekte is uitgevallen, of als een collega met zwangerschapsverlof gaat of als je extra versterking nodig hebt tijdens een drukke periode of groot project. Onze samenwerking leggen we vast in een eenvoudig detacheringscontract. Je betaalt alleen een bedrag per gewerkt uur, wij dragen loonbelasting en sociale premies af. Zo kun je snel, flexibel en zonder verdere werkgeversverplichtingen extra capaciteit inhuren. Wij werken altijd op basis van no cure, no pay.

De Redactie is een van de weinige bureaus in Nederland die zich specialiseert in redactie- en communicatiefuncties. Onze dienstverlening is gebaseerd op grondige kennis van het communicatieproces en de actuele redactionele praktijk. Bemiddeling van redactioneel personeel is ons specialisme, wat voor ons echt iets anders betekent dan alleen cv’s doorschuiven. Wij investeren in duurzame relaties met opdrachtgevers én kandidaten. Uit ervaring weten wij dat die menselijke benadering de beste resultaten oplevert. Zoekt u versterking, dan hoeft u geen online aanvraagformulier in te vullen. Wij bellen liever even of komen bij u langs. Want bemiddeling is mensenwerk.

Voordat kandidaten via ons aan het werk gaan, worden zij zorgvuldig gescreend tijdens een intakegesprek. Daarbij gebruiken wij als tool het RedactoGram, een door De Redactie ontwikkelde beoordelingsmethode gebaseerd op het enneagram. De resultaten van zowel het intakegesprek als het RedactoGram verwerken wij in het persoonlijke profiel van de kandidaat.

Lees meer

×
 • De Redactie
 • Van Heenvlietlaan 200A
 • 1083 CM Amsterdam

 • info@deredactie.nl
 • 020-3086460
 • Btw: NL8017.10.960B.01
 • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
 • KVK: 36040811
×