u bent hier: Home > Over ons

Over ons

[De Redactie]

[De Redactie] is expert op het gebied van redactie en communicatie. Organisaties in alle branches en sectoren door het hele land, bieden wij flexibele oplossingen voor redactionele vraagstukken. Wij brengen talent en organisatie samen, voor een korte klus of voor langdurige samenwerking.

Onze kennis en ervaring van het vak zetten wij inmiddels ook op andere terreinen in. Zo helpen wij organisaties niet alleen aan (tijdelijke) personele versterking, maar ook met de productie en coördinatie van content. Met behulp van ons uitgebreide netwerk ondersteunen wij klanten bij de totstandkoming van bijvoorbeeld personeelsmedia, jaarverslagen, websites en speciale uitgaven, maar ook met interviews, artikelen en branded content. Flexibiliteit, snelheid en persoonlijke aandacht kenmerken onze werkwijze. Wilt u kennismaken met ons? Neem dan contact op met de mensen van [De Redactie]: 0299-653 853 of info@deredactie.nl.

[De Redactie] Trainingen

Bent u op zoek naar een cursus of training in schrijven, online media & strategie, redactie & journalistiek of professionele ontwikkeling? Voor professionals in redactie en communicatie stelt [De Redactie] Trainingen jaarlijks een breed aanbod van actuele opleidingen, cursussen, masterclasses en workshops samen. Zowel starters in het communicatievak als ervaren professionals worden uitgedaagd tijdens trainingen op eigen niveau.

Ook organisaties kunnen terecht bij [De Redactie] Trainingen. Met op maat gesneden incompanytrainingen aan huis helpen wij teams en afdelingen verder in het vak. Jaarlijks organiseert [De Redactie] Trainingen een of meerdere events, zoals Het Taalcongres, waar professionals samenkomen en kennis delen. Ons netwerk is groot en sterk, met inspirerende, vakkundige trainers, coaches en adviseurs die hun kennis en ervaring graag delen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Goof van de Winkel of Michiel de Zwart.

Anke Brummerhop

Anke Brummerhop
directeur
a.brummerhop@deredactie.nl

Sandra de Kruijk

Sandra de Kruijk 
recruiter/projectcoördinator
s.dekruijk@deredactie.nl

Wilma van Ittersum

Wilma van Ittersum
recruiter/projectcoördinator
w.vanittersum@deredactie.nl

Loes van de Ven
recruiter/projectcoördinator
l.vandeven@deredactie.nl

Tamar Verbeek
recruiter/projectcoördinator
t.verbeek@deredactie.nl

Michiel de Zwart

Michiel de Zwart
trainingsadviseur
m.dezwart@deredactie.nl

Karin van Onlangs

Karin van Onlangs
financiële administratie
k.vanonlangs@deredactie.nl

Conny Meijssen

Conny Meijssen
intakeredacteur/vormgever
c.meijssen@deredactie.nl

Dominique de Groot
externe communicatie
d.degroot@deredactie.nl