Over ons

De Redactie helpt organisaties versterken, verbeteren en flexibeler te worden. Dit doen we door de beste online contentspecialisten te selecteren en te bemiddelen op communicatieafdelingen en redacties. Voor een interim opdracht, een vaste baan of professionele contentproductie op freelance basis. Ben je communicatieprofessional en zoek je een nieuwe baan of uitdagende opdracht? Natuurlijk helpen we je ook dan graag verder! En voor alle nieuwsgierige contentmakers die meer willen binnen hun vakgebied hebben we een interessant trainingsaanbod. Carrières ontplooien bij De Redactie!

Lees meer Ontmoet het team

Contentprofessionals verder helpen in hun carrière

Onze ambitie is contentprofessionals verder helpen in hun carrière. Dat is altijd mensenwerk en daar zijn we goed in. We werken samen met opdrachtgevers uit verschillende branches: van de rijksoverheid tot uitgeverijen, van zorginstellingen tot universiteiten, van gemeenten tot belangenbehartigers. Ook jouw organisatie helpen we graag bij het organiseren, beheren, schrijven en migreren van (online) content.

Trainingen en evenementen

Wil je je verder ontwikkelen in je vak, of iets nieuws uitproberen? Volg een van onze trainingen of bezoek een evenement. Maak kennis met ons grote netwerk vol  inspirerende, vakkundige trainers die hun kennis en ervaring graag delen. Dat kan het hele jaar door in de regio Amsterdam en Utrecht. Of kom naar de Summerschool, dan nodigen we je uit in ‘ons’ pittoreske Monnickendam. Een op maat gemaakte training op locatie kan ook. We helpen je graag met een incompany training op maat en we koppelen je aan een trainer die jou en je team verder brengt.

 

‘Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. De redacteuren leveren kwaliteit en werken vlot. Daarnaast zijn de lijnen met De Redactie kort en weten we elkaar goed te vinden. (…) Ik kan De Redactie van harte aanbevelen.’

Lya Vegter
Teamleider bij hogeschool Windesheim

‘Ik ben erg blij dat ik samen met de De Redactie de opdracht (red. bij Rijkswaterstaat) heb weten binnen te slepen in deze onzekere tijden. Ik waardeer het zeer dat de dames van De Redactie mijn kwaliteiten op waarde wisten te schatten.’

Melita Mulder
Contentmigratiespecialist & editor

‘De contacten met De Redactie en Karen Span verliepen naar wens, zowel op locatie als via de telefoon en e-mail. We bevelen De Redactie zeker aan voor wat betreft het redigeren en schrijven van brief- en e-mailsjablonen.’

Minke de Boer
afdeling Communicatie bij De Woonschakel

‘Wat mij opvalt is dat ik de mate van persoonlijk contact nog niet zo heb meegemaakt. Er werd met mij meegedacht en ik voelde oprecht dat de recruiters mij deze plek gunden.’

Chulah Berkowitz
allround communicatieadviseur

‘Ik ben erg tevreden over de betrokkenheid van het team en het nakomen van afspraken in het gehele proces. Met name de goede briefings in aanloop naar de eerste gesprekken.’

Frank Heukels
socialmedia- en contentmarketingspecialist

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Schot in de roos. Vind jouw ideale baan of opdracht via De Redactie.

Vacatures & opdrachten

Voor contentspecialisten van alle niveaus

Vacatures & opdrachten

Of het nu gaat om projectmatig werk, een vaste baan of freelance klus: wij helpen je een volgende stap in je carrière te maken.

Alle vacatures
Contentcreatie: zet onze vakmensen in voor jouw organisatie.

Contentcreatie

Direct professionele content nodig?

Contentcreatie

Direct professionele content nodig? Zet onze vakmensen in voor bijvoorbeeld contentcreatie, eindredactie en contentmigratie.

Bekijk onze diensten
Volg in een kleine groep of met jouw team op locatie een vakgerichte training

Trainingen

In (online) redactie en communicatie

Trainingen

Beter worden in schrijven, content maken, (online) strategie of communicatie? Volg een training bij De Redactie.

Alle trainingen

We zijn een klein team

We zijn een klein team met groot potentieel. Het kleine maakt ons betrokken, snel en flexibel. Het grote potentieel zorgt voor een creatieve, slimme kijk op iedere vraag. Onze ambitie? De perfecte match! Of het nou gaat om het werven van de best geschikte kandidaten voor een tijdelijke klus of vast dienstverband, of om een passende training die helemaal aansluit bij een bepaalde leervraag. Pas als jij tevreden bent met onze dienstverlening hebben wij ons werk goed gedaan!

Sinds 1999 specialist in redactie en communicatie

De Redactie is meer dan 20 jaar een vaste waarde als intermediair in online redactie, communicatie en trainingen. Al gaan de ontwikkelingen in ons vak nog zo snel, we houden een vinger aan de pols. Van die dynamiek worden we enthousiast, want nieuwsgierigheid zit in onze aard. Tegelijkertijd laten we ons niet meeslepen door de waan van de dag en blijven we trouw aan onze waarden en de basis van ons vak. Maar altijd met het oog op de toekomst.

Missie diversiteit en inclusiviteit

Ons vak is mensenwerk. En elk mens is uniek en speciaal. Daarom doen we alles bij De Redactie met een open blik en oprechte aandacht voor elkaar. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij of voor ons werkt helemaal zichzelf kan zijn. Het zijn juist de verschillen die onze organisatie en die van opdrachtgevers sterker en leuker maken! We streven dan ook naar een kandidatenbestand wat de samenleving in al haar diversiteit afspiegelt.

Onze doelen

 • bij De Redactie kan en mag iedereen zichzelf zijn;
 • samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt en niemand buitengesloten wordt;
 • De Redactie streeft naar een kandidatenbestand dat de Nederlandse maatschappij in al haar diversiteit afspiegelt;
 • bij de selectie van kandidaten voor onze opdrachtgevers discrimineren we niet op basis van leeftijd, sekse, beperking, cultuur, seksuele voorkeur, religie of etniciteit. Uitsluitend de inhoudelijke geschiktheid van een kandidaat is voor ons relevant;
 • zoekopdrachten, waarbij de opdrachtgever ons vraagt om kandidaten te selecteren of uit te sluiten aan de hand van criteria die niets te maken hebben met de functie-inhoud of beschikbaarheid, wijzen wij op voorhand af.

Ontmoet het team

Anke Brummerhop
Directeur

Wilma van Ittersum
Recruitment lead, projectmanager

Loes van de Ven
Recruiter & projectcoördinator

Tamar Verbeek
Recruiter & projectcoördinator

Michiel de Zwart
Trainingsadviseur

Dominique de Groot
Contentmarketing

Karin van Onlangs
Financiële administratie

Conny Meijssen
Intakeredacteur & vormgever

Laten we kennismaken!

 

Ons kantoor vind je aan het Noordeinde in Monnickendam, onder de rook van Amsterdam. We werken in een sfeervol pand met fantastisch uitzicht op het oude stadscentrum. In Monnickendam startte 20 jaar geleden ons verhaal en we zijn nog lang niet uitverteld.  Wil je ons beter leren kennen? Je bent altijd van harte welkom!

Neem contact met ons op
×

  Direct contactBel me terug

  • De Redactie
  • Noordeinde 5
  • 1141AE Monnickendam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
  ×