Copywriting-cursus

Wil je sterke webteksten leren schrijven, de doelgroep strategisch met taal leren beïnvloeden of je specialiseren in het schrijven van SEO-teksten? Meld je aan voor een copywritingcursus bij De Redactie. We bieden diverse eendaagse en meerdaagse trainingen waarin copywriting een grote rol speelt. Ben je klaar om je copywritingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Ontdek ons uitgebreide trainingsaanbod en schrijf je in.

Bekijk trainingen

Contact

Snel op de hoogte van de laatste vacatures via WhatsApp

Welke skills heeft een copywriter

Een copywriter moet op minstens twee fronten excelleren. Creativiteit wordt namelijk ingezet om commerciële doelen te bereiken. Als copywriter schrijf je pakkende teksten die bijdragen aan het gewenste resultaat. Dit doel kan variëren van betere vindbaarheid op Google (SEO) tot een krachtige aanwezigheid op sociale media en converterende advertenties. Dit betekent dat je niet alleen een scherp gevoel voor taal hebt en beknopte informatie kunt omzetten in meesterlijk geschreven teksten, maar ook dat je de boodschap van je opdrachtgever naadloos kunt overbrengen naar de doelgroep. Bovendien kun je je schrijfstijl moeiteloos aanpassen aan elke opdracht.

Diverse cursussen met copywriting

In ons uitgebreide trainingsaanbod vind je verschillende cursussen om je copywritingvaardigheden verder te ontwikkelen. Ontdek hoe je lezers overtuigt met conversiegericht schrijven en transformeer bezoekers in loyale klanten, leer hoe je de nieuwste inzichten in de psychologie van lezers kunt toepassen om te verleiden, te boeien en te binden, transformeer ‘Dunglish’ naar zakelijk Engels en omarm de wereld van kunstmatige intelligentie door te leren schrijven voor  chatbots en voice assistants. Bekijk hier alle cursussen met copywriting en schrijf je in!

Uitgelicht: Copywriting voor SEO (‘cursus SEO schrijven’)

Ben je op zoek naar een ‘SEO copywriting cursus’ of ‘cursus SEO schrijven’? Dan is het goed dat jouw zoekopdracht bij De Redactie is uitgekomen. Niet dat we je spelling willen corrigeren, maar omdat je als copywriter soms bewust woorden uiteen moet schrijven die eigenlijk aan elkaar horen. Dat is vanwege de SEO: als meer mensen googlen op SEO copywriting cursus’ dan ‘SEO-copywritingcursus’, is het goed om (in ieder geval ook) op de foutieve spelling in te zetten. Tijdens de cursus SEO-teksten schrijven van De Redactie ontdek je geavanceerde technieken om hoog te scoren in zoekmachines en de online zichtbaarheid van je organisatie of klanten te vergroten.

Open trainingen en incompany-trainingen en leergangen

Onze trainingsagenda staat boordevol boeiende, interactieve cursussen en workshops waarmee je jouw professionele vaardigheden kunt verrijken. Deze open trainingen, waarvoor je je kunt inschrijven zolang er plek is, vinden plaats in de regio’s Utrecht en Amsterdam. Heb je echter de voorkeur voor een op maat gemaakte copywriting-cursus op jouw eigen locatie? Dan helpen onze trainingsadviseurs je graag met het samenstellen van een incompany-training die jouw organisatie echt verder brengt.

Copywriting-cursus volgen? Schrijf je in!

De Redactie is al een decennium lang dé betrouwbare autoriteit op het gebied van copywriting-cursussen en andere trainingen in de wereld van content en communicatie. Onze praktijkgerichte trainingen worden ontwikkeld en gegeven door doorgewinterde professionals die over de vakkennis én trainingsvaardigheden beschikken om jou en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Zet de volgende stap in je carrière; investeer in je toekomst als copywriter en schrijf je nu in voor een copywriting-cursus bij De Redactie!

Bekijk alle vacatures

Onze recruiters

Gwen Goetz
Recruitment Consultant

g.goetz@deredactie.nl
020-3086465

Door ons bemiddeld

Houd me op de hoogte van de laatste vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste vacatures in je mailbox.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie met de laatste vacatures

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken graag met freelancers. Dat doen we op basis van een ‘modelovereenkomst’.  Je gewerkte uren factureer je wekelijks of maandelijks aan ons en wij zorgen voor de betaling. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Jazeker, dat kan. Dan bieden we je voor de duur van een detachering een tijdelijk contract aan. In deze setting zijn we dan je tijdelijke werkgever. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van de feitelijk door jou gewerkte uren, 8% vakantiegeld en je hebt recht op vakantiedagen. Wij vergoeden je reiskosten met het openbaar vervoer voor 100% of je ontvangt € 0,19 per kilometer als je met de auto reist. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Dat kan! De Redactie bemiddelt regelmatig kandidaten naar vaste functies. Vaak start een dienstverband wel met een tijdelijke detachering. Bekijk alle vacatures.

Eerste stap: vul het inschrijfformulier in. In het inschrijfformulier vragen we je naast persoonlijke gegevens, beschikbaarheid en vaardigheden, ook om een recent cv. Je gegevens verwerken we vervolgens in onze database. Op basis van jouw kennis, ervaring en beschikbaarheid kunnen we je benaderen voor een functie. We vinden het prettig als je ons op de hoogte houdt van veranderingen in je cv of je wensen ten opzichte van werk. Inschrijving verplicht je tot niets en er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Lees meer

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×