Interim Communicatieadviseur

Heb je tijdelijke communicatievraagstukken? Dan kan een interim communicatieadviseur je waarschijnlijk helpen. Hij of zij begrijpt hedendaagse communicatie en is bekend met de nieuwe media. Of het nu gaat om een socialmedia- en contentstrategie, interne communicatie, crisiscommunicatie, of het ontdekken en benutten van kansen met AI, De Redactie bemiddelt de juiste professional voor jouw project of vacature. We hebben jarenlange ervaring in het detacheren van communicatieprofessionals bij klanten zoals Hogeschool Windesheim, de Rijksoverheid, PostNL en vele anderen. Neem contact op en ontdek hoe onze interim of zzp communicatieadviseur jou kan ondersteunen.

Contact

Snel op de hoogte van de laatste vacatures via WhatsApp

Communicatie anno nu

In een snel veranderende wereld is het essentieel voor bedrijven om bij te blijven. Een moderne communicatieadviseur heeft de kennis en ervaring om effectief te navigeren in verschillende aspecten van hedendaagse communicatie.

Contentstrategie ontwikkelen

In vrijwel iedere communicatiestrategie is content onmisbaar. Effectieve copy kan je vindbaarheid via zoekmachines verhogen en bezoekers overtuigen om fan of klant te worden. Visuele content kan zich razendsnel via social media verspreiden en je bereik onder het juiste publiek vergroten. De interim communicatieadviseur weet hoe je populaire platforms als TikTok succesvol kunt inzetten, maar zal ook adviseren of het medium wel bij jouw bedrijf, organisatie of merk past. Zo ontwikkelt de adviseur samen met jou een contentstrategie waarmee je de doelgroep voor je wint.

Social media

Onze interim communicatieadviseurs hebben diepgaande kennis en ervaring op het gebied van social media, inclusief zaken als privacybeleid, -wetten, ‘do’s & don’ts’ en auteursrechtelijke aspecten. Zij zorgen voor effectieve communicatie per platform en medium (advertenties, posts, enz.). Ook het opbouwen van interactie met de doelgroep kan je aan de communicatieadviseur overlaten.

Contentcreatie

Jouw interim communicatieadviseur kan je helpen met het realiseren van je contentplannen. Hij of zij weet precies welke kennis en ervaring er nodig is om de teksten, afbeeldingen en video’s te maken die jij nodig hebt. Ontdek de talenten en ambities binnen je eigen team en welke contentprofessionals je nodig hebt. Een extra voordeel van De Redactie is dat wij een groot netwerk hebben van communicatiespecialisten. Copywriters, foto- en videografen, SEO-, SEA- en socialmediaspecialisten; wij zorgen ervoor dat jouw team compleet is, of het nu om een eenmalig project gaat of een communicatievacature voor de lange termijn.

Kansen met AI

Voor onze communicatieadviseurs is Kunstmatige Intelligentie (AI) geen bedreigende kracht die iedereens werk overneemt. AI-tools zoals ChatGPT bieden kansen om efficiënter te werken. Je kunt langdradige taken uit handen geven en zo het rendement van je inspanning verhogen. De interim communicatieadviseur kan advies op maat leveren om het maximale uit AI te halen.

Interne communicatie

Communicatie vindt niet alleen extern plaats tussen bedrijven en doelgroepen. Ook interne communicatie verdient de nodige aandacht. Een effectieve informatie-uitwisseling en betere betrokkenheid van medewerkers werkt door in het resultaat.

Crisiscommunicatie

Een relletje is zo geboren, een kleine fout kan snel en fors worden uitvergroot. De interim communicatieadviseur weet hoe je grip houdt op crisiscommunicatie in een tijd waarin alles zich binnen no-time op social media verspreidt. Voor hem of haar is iedere crisis een kans voor het bedrijf om zich van haar beste kant te laten zien. Met sterke crisiscommunicatie kom je sterker uit de crisis.

Interim communicatieadviseur nodig? Bel De Redactie!

Onze specialiteit is het vinden van de juiste specialist bij jouw vacature. Onze interim en zzp communicatieadviseurs hebben bachelor- of masterniveau en variëren in ervaring van junior tot senior of zelfs executive. Op ieder communicatievraagstuk weten wij het antwoord te leveren. Neem contact op en we gaan voor je aan de slag!

Bekijk alle vacatures

Onze recruiters

Gwen Goetz
Recruitment Consultant

g.goetz@deredactie.nl
020-3086465

Door ons bemiddeld

Houd me op de hoogte van de laatste vacatures

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week de laatste vacatures in je mailbox.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie met de laatste vacatures

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

Veelgestelde vragen

Ja, wij werken graag met freelancers. Dat doen we op basis van een ‘modelovereenkomst’.  Je gewerkte uren factureer je wekelijks of maandelijks aan ons en wij zorgen voor de betaling. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Jazeker, dat kan. Dan bieden we je voor de duur van een detachering een tijdelijk contract aan. In deze setting zijn we dan je tijdelijke werkgever. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van de feitelijk door jou gewerkte uren, 8% vakantiegeld en je hebt recht op vakantiedagen. Wij vergoeden je reiskosten met het openbaar vervoer voor 100% of je ontvangt € 0,19 per kilometer als je met de auto reist. Bekijk alle vacatures en opdrachten.

Dat kan! De Redactie bemiddelt regelmatig kandidaten naar vaste functies. Vaak start een dienstverband wel met een tijdelijke detachering. Bekijk alle vacatures.

Eerste stap: vul het inschrijfformulier in. In het inschrijfformulier vragen we je naast persoonlijke gegevens, beschikbaarheid en vaardigheden, ook om een recent cv. Je gegevens verwerken we vervolgens in onze database. Op basis van jouw kennis, ervaring en beschikbaarheid kunnen we je benaderen voor een functie. We vinden het prettig als je ons op de hoogte houdt van veranderingen in je cv of je wensen ten opzichte van werk. Inschrijving verplicht je tot niets en er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Lees meer

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×