Het Taalcongres: Expeditie Content

Dé meest veelzijdige expeditie voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Het Taalcongres: Expeditie Content. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie.

Meld je aan! Meer trainingen

Vier met ons de 10e editie!

Op donderdag 5 oktober 2023 is er weer een nieuwe editie van Het Taalcongres. En dit jaar bestaan we 10 jaar! Dat vieren we met onze nieuwe naam Het Taalcongres: Expeditie Content. We gaan op expeditie naar verschillende vormen van content. Ontdek workshops als door AI gegenereerde content, inclusieve communicatie en hoe je met content aanzet tot gedragsverandering. Uit totaal 15 workshops selecteer je jouw favoriete 3 en bepaal je hoe jouw unieke expeditie eruit ziet.

 

Expeditie Content

In de afgelopen tien jaar is Het Taalcongres veel veranderd en de workshop zijn meer en meer uitgebreid met verschillende soorten content. Een doelgroep bereik je namelijk met meer dan alleen tekstuele content. Ook video’s, infographics en podcasts zijn effectieve vormen van content om een doelgroep aan te spreken. De naam ‘Het Taalcongres’ dekt dus eigenlijk niet meer de lading van het evenement. Daarom introduceren we onze nieuwe naam: Het Taalcongres: Expeditie Content!

 

Programma

Hou onze nieuwsbrieven en socials in de gaten om up to date te blijven over het programma. Binnenkort maken we alle workshops bekend en kan de reis beginnen!

 

Terugblik: Het Taalcongres 2022

Iedereen maakt wel iets mee. Je hebt dus altijd een onderwerp om een column of blog te schrijven. Ook als er al vaak over geschreven is: niet door jou! Jouw verhaal is uniek. Dus pak je pen (of toetsenbord) erbij!

Eva Hoeke opende Het Taalcongres 2022 en zette direct iedereen op scherp. Met haar jarenlange ervaring als columnist wist zij het publiek mee te nemen met haar advies over het schrijven van een blog of column, zonder clichés!

 

Lees de terugblik!

Het Taalcongres 2022 in beeld!

Columnist Eva Hoeke opent Het Taalcongres 2022 en zet iedereen direct op scherp!


Het ruime aantal aan workshops werd goed bezocht! Van Spoken Word (hierboven te zien op de foto) en Zakelijk Tekenen tot Instagram Reels en 20 Tinten Taal! Iedereen deed inspiratie op om content eens in een ander jasje te steken.

Natuurlijk hoort lekker lunchen ook bij een intensieve dag vol workshops. Deelnemers deelden elkaars ervaringen van de verschillende workshops die zij volgden en er was ruimte om te netwerken.


De dag sloten we af met een borrel om de dag na te bespreken!

Blijf op de hoogte van onze trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand meer informatie over het trainingsaanbod, tips van docenten, acties en meer.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie over ons trainingsaanbod.

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×