Het Taalcongres

Hét meest veelzijdige evenement voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren: dat is Het Taalcongres van De Redactie. Een dag vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie en communicatie. In 2023 zijn we er weer mét nieuwe naam!

Tot volgend jaar! Meer trainingen

Terugblik: Het Taalcongres 2022

Iedereen maakt wel iets mee. Je hebt dus altijd een onderwerp om een column of blog te schrijven. Ook als er al vaak over geschreven is: niet door jou! Jouw verhaal is uniek. Dus pak je pen (of toetsenbord) erbij!

Eva Hoeke opende Het Taalcongres 2022 en zette direct iedereen op scherp. Met haar jarenlange ervaring als columnist wist zij het publiek mee te nemen met haar advies over het schrijven van een blog of column, zonder clichés!

 

Lees de terugblik!

Het Taalcongres 2022 in beeld!

Columnist Eva Hoeke opent Het Taalcongres 2022 en zet iedereen direct op scherp!


Het ruime aantal aan workshops werd goed bezocht! Van Spoken Word (hierboven te zien op de foto) en Zakelijk Tekenen tot Instagram Reels en 20 Tinten Taal! Iedereen deed inspiratie op om content eens in een ander jasje te steken.

Natuurlijk hoort lekker lunchen ook bij een intensieve dag vol workshops. Deelnemers deelden elkaars ervaringen van de verschillende workshops die zij volgden en er was ruimte om te netwerken.


De dag sloten we af met een borrel om de dag na te bespreken!

Blijf op de hoogte van onze trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand meer informatie over het trainingsaanbod, tips van docenten, acties en meer.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie over ons trainingsaanbod.

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×