1
2
3
4
1

Expeditie Content 2024

Het meest veelzijdige evenement voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Expeditie Content 2024. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie.

Beschrijving

Expeditie Content 2024: AI – wel of nie?

Expeditie Content 2024 staat dit jaar in het teken van AI, en ook weer niet! Op deze expeditie ontdek je de verschillende ontwikkelingen en mogelijkheden van AI in ons vakgebied, maar staan we ook stil bij het inmiddels ‘ouderwetse’ denkwerk. Ga op ontdekkingsreis naar workshops als video met AI, SEO met AI, het beste uit je collega’s halen zonder AI en een merkstrategie in een uur (zonder de tussenkomst van ChatGPT). Uit totaal 15 workshops selecteer je jouw favoriete 3 en bepaal je hoe jouw unieke expeditie eruit ziet. 

Het programma

09:30 Gezamenlijke opening
10:00 – 12:00 uur: Vroege Expeditie (workshopronde 1)
12:00 – 13:00 uur: Lunch
13:00 – 15:00 uur: Verdere Verkenning (workshopronde 2)
15:00 – 15:30 uur: Pauze
15:30 – 16:30 uur: Middag Avontuur (workshopronde 3)
vanaf 16:30: Gezamenlijke afsluiting en netwerkborrel

Per workshopronde kun je kiezen uit vijf workshops. Zo stel je jouw unieke expeditie samen! Let op: vol = vol!

 

Vroege Expeditie

Verdere Verkenning

Middag Avontuur

 

Blik met ons terug op Expeditie Content 2023!

 

Aantal dagen Eendaags evenement
Locatie Amersfoort
Tijd 09:30 uur - 17:30 uur
Niveau HBO+
Certificaat Ja
Helena van Gelder
8,0

Fijn om je te verdiepen in de taal en de passie voor taal en dit te delen in de kring van De Redactie.

Niels van Laatum
7,0

Het Taalcongres, je jaarlijkse portie onmisbare kennis op het gebied van tekst en taal.

Aleid Bos
10

Altijd weer een goed programma met goede trainers. Voldoende afwisseling. Ben steeds erg blij met de creatieve rozijnen in de pap, zoals Spoken word. En de workshops zijn ook écht workshops: lekker schrijven de hele dag.

Agnes van Ulsen
8,0

Heb een inspirerende dag gehad op het Taalcongres. Van concrete tips voor effectievere social mediateksten tot het goed verkopen van je boodschap. Kortom mijn taalinspiratiekoffer is weer gevuld!

Yvonne Schoneveld - van Campenhout
9,0

Ik wist niet zo goed wat ik van het Taalcongres moest verwachten, dus ik ging er vrij blanco naar toe. En ik ben positief verrast! Ik ben ontzettend geïnspireerd door alle sprekers en ik heb veel nuttige nieuwe dingen geleerd. Ik kwam super enthousiast weer thuis!

Daan Schetselaar
9,0

Weer met nieuwe energie aan de slag!

Linda Pasqual-van der Landen
8,0

Taalgevoel. Het was er op Het Taalcongres - in overvloed. Van keilekkere worstenbroodjes naar de charme van gele pumps en van six word stories naar de kracht van Teletekst. Leerzaam, grappig, en insprirerend. Kortom: ik ging naar huis met een goed (taal)gevoel! Dat smaakt naar meer...

Esther Hemink
7,0

Als ik na dit congres nog een uitglijer maak als het aankomt op taal dan heb ik zelf een afslag gemist. Want de Redactie heeft in elk geval gezorgd voor een heel divers, leerzaam en inspirerend programma tijdens het Taalcongres

Karin Seuren
8,0

Een leuke, inspirerende dag voor iedereen die van taal houdt.

Angela van der Heijden
8,0

Een leuke, inspirerende dag met 'vakidioten'!

Judith Flier
9,0

De dag na het congres paste ik het geleerde al in de praktijk toe.

Judith Lissenberg
8,0

Samen met vakgenoten spelen en werken met taal, heerlijk!

Bo Peeters
9,0

Eva vertelde heel bevlogen en met een goede dosis humor. Ik lees haar columns ook altijd met veel plezier. Door haar enthousiasme begon ik al geïnspireerd aan de dag. In de ochtendronde wist ik veel dingen al, maar heb ook wat nieuwe kennis opgedaan. Leuke afwisseling met zelf aan de slag zijn. En fijn dat de trainster ook even de tijd nam om mijn specifieke vraag apart te beantwoorden. Al met al was de workshop een bevestiging dat we helemaal niet zo slecht bezig zijn :-). In de middagronde was het heel tof om te zien hoe iedereen creatief met taal kan zijn. En ook een mooi inzicht dat niet altijd alles wat je doet meteen 'conversiegericht' hoeft te zijn, maar dat een opwarmingsoefening je kan helpen om uiteindelijk beter of origineler te presteren. Speelse afsluiting van de dag!

Aleid Bos
8,0

In de ochtendronde waren er verrassende oefeningen met tekenen. Heel interactief, ongedwongen, verrijkend en leerzaam. De opdracht over het tegengaan van verspilling van eten was ook geweldig om te doen. In de middagronde was er een fijne ontspannen sfeer door twee goede en ervaren trainers. Heel veel geleerd door alle voorbeelden die Andy liet zien. Ik vond het niet erg dat we niet zelf aan de slag gingen. Ik heb nu een goed beeld van wat podcast is, waar je het voor kunt inzetten en wat een goede podcast goed maakt.

Karolien
8,0

Een mooie opening met scherpte wakker schuddend, kwetsbaar opstellend en genoeg tips die ik kan gebruiken. Een charmante hak-op-de-tak manier waar genoeg structuur in zit om als luisteraar niet in verwarring te raken. In de middagronde had de trainer de gave om met voorbeelden te laten horen dat hij ‘spoken word’ waanzinnig goed beheerst. Mijn eerste gedachte was toen ‘supertof om geïnspireerd te zijn, maar dit kan ik natuurlijk nooit’. Maar ook die gave heeft hij. Door het in kleine brokjes op te knippen, de groep onbekende een groep te laten vormen en jezelf je eigen talent op dit gebied te laten ontdekken. In de middagronde was het erg tof om iets te leren, waar ik al langer mee aan de slag wilde gaan. Goede uitleg hoe je dingen simpel kan visualiseren. Welke trucjes er zijn en hoe je die kunt toepassen. Heerlijk razend tempo en mooie combi van uitleg/oefenen.

Erwin Rooyakkers
10

Het meeste wist ik als ervaren tekstschrijver en redacteur al, maar zo'n opfrisworkshop was toch erg prettig. Ik vond het erg interessant. En heb de term 'zelf-feliciterende content' die ik er geleerd heb gisteren meteen al in een mail aan een klant kunnen gebruiken. Complimenten voor de trainer in de middagronde. Ontzettend enthousiast en interessant verhaal. En met de nodige humor en zelfspot. Heerlijk.

8,4

16 reviews

 • 17 oktober 2024
 • Eendaags evenement
 • Amersfoort
 • 09:30 uur - 17:30 uur

 395,00 exclusief btw

Wissen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Yvonne Schoneveld - van Campenhout
9,0

Ik wist niet zo goed wat ik van het Taalcongres moest verwachten, dus ik ging er vrij blanco naar toe. En ik ben positief verrast! Ik ben ontzettend geïnspireerd door alle sprekers en ik heb veel nuttige nieuwe dingen geleerd. Ik kwam super enthousiast weer thuis!

Daan Schetselaar
9,0

Weer met nieuwe energie aan de slag!

Judith Flier
9,0

De dag na het congres paste ik het geleerde al in de praktijk toe.

×
 • De Redactie
 • Van Heenvlietlaan 200A
 • 1083 CM Amsterdam

 • info@deredactie.nl
 • 020-3086460
 • Btw: NL8017.10.960B.01
 • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
 • KVK: 36040811
×