Summerschool

Leren én genieten! Elke zomer organiseren we de Summerschool, een innovatief programma van trainingen op een unieke locatie. In juni, juli en augustus hebben we voor alle contentmakers weer een interessant Summerschool-aanbod! We nodigen je uit in Antropia, Landgoed De Reehorst in Driebergen voor een leerzame én ontspannende dag. Wat wil jij leren deze zomer?

Bekijk het programma Download de brochure

Je dagelijkse werkzaamheden onderbreken met een leerzame dag midden in de zomer. De zon op je gezicht, genietend van een groene omgeving en weer helemaal geïnspireerd worden met nieuwe ideeën. Van SEO teksten schrijven en Persberichten maken, tot Factor C, Inclusief communiceren en Podcast maken: het wordt dit jaar weer een inspirerende Summerschool!

Het programma 2023

 

Meer trainingen? Meer korting!

Schrijf je je in voor meerdere trainingen, dan leer je nog voordeliger! Wanneer je je aanmeldt voor twee trainingen, of je schrijft je tegelijk in met een vriend of collega, dan ontvang je 5% korting op het totaalbedrag. Schrijf je jezelf of anderen in voor drie of meer trainingen dan levert dat in totaal 8% voordeel op. De korting wordt automatisch toegepast in het winkelmandje op het moment dat je meer trainingen toevoegt. Zo stel je voordelig je eigen leertraject samen.

 

 

Extra voordeel voor ZZP-ers

Ben je zelfstandige? Dan krijg je bij De Redactie extra voordeel! ZZP-ers krijgen altijd 5% extra korting op ons hele trainingsaanbod met reductiecode ZZPDEREDACTIE.

Download de Summerschool 2023 flyer!

Wil jij meer weten over de Summerschool 2023? Download dan de flyer!

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

Unieke locatie

In het midden van Nederland, in een groene oase, ligt Antropia, het duurzaamste cultuur- en congrescentrum van Nederland. Een inspirerende accommodatie waar dit jaar de Summerschool plaatsvindt. Antropia ligt op Landgoed de Reehorst, een buitenplaats op de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed kent een rijke geschiedenis en biedt een prachtige zomerse, groene locatie. Leren én genieten: daar draait het om tijdens de Summerschool.

Deze deelnemers gingen je voor

Iris Groenhout kruipt in de rol van schrijfcoach.
Ellen geeft de training Interviewen & interviews uitwerken een 10!
Rick maakte een video over energiebesparing.

Meer ervaringsverhalen >

Blijf op de hoogte van onze trainingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand meer informatie over het trainingsaanbod, tips van docenten, acties en meer.

Ontvang de nieuwsbrief van De Redactie over ons trainingsaanbod.

We maken je er op attent dat de door jouw verstrekte persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres worden opgenomen in ons gegevensbestand. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid.

 

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×