Dit zijn de 3 finalisten voor de Communicatieman/vrouw 2018

Leestijd: 2 minuten
Communicatieman/vrou

Beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals Logeion heeft Augusta Noya (Spaarne Gasthuis), Rudolph Strickwold (Hulphond Nederland) en Frank Tebbe (Het Nederlandse Rode Kruis) geselecteerd voor de jaarlijkse Verkiezing van de Communicatieman/vrouw van het Jaar. Zij gaan op 21 juni 2018 tijdens C-DAY18 hun uiterste best doen om de prijs in de wacht te slepen.

De drie finalisten bereiden een pitch voor waarmee zij zichzelf en hun case presenteren aan jury en publiek tijdens C-DAY18. De kandidaten worden beoordeeld op vier criteria: inspiratie, innovatie, impact en individuele bijdrage.

CommunicatieTalent 2018

De 3 finalisten voor de Verkiezing van het CommunicatieTalent van het Jaar werden eerder al bekendgemaakt door de jury: Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër), Soraya Koendjbiharie (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en Paulien Trommelen (Future Communication). Zij strijden op C-DAY18 om de prijs voor communicatieprofessionals onder de 30 jaar.

Jury

De jury bestaat uit voorzitter Noud Bex (Bex*communicatie), Arjen Boukema (ING Nederland), Ella Broos (ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Gonda Duivenvoorden (Brainwork Communicatie), Cathelijne Janssen (Chateau Communicatie), Mariëlle Kakebeeke (Yacht) en Rocco Mooij (zzp’er). De stem van het publiek telt ook voor een belangrijk deel mee in de toekenning van beide prijzen.

Over de verkiezing

Vorig jaar werd Wim van der Weegen benoemd tot Communicatieman van 2017. Van der Weegen won vanwege zijn uitzonderlijke werk als hoofd Bestuurlijke Zaken, Advies en Communicatie van de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Hij was de motor en inspirator achter de communicatie van het eindrapport over de crash van vlucht MH17. Laura Peels werd gekozen tot CommunicatieTalent van 2017, voor haar werkzaamheden als projectleider Communicatie voor de Nationale Klimaattop.

In aanloop naar C-DAY18 op 21 juni, waar zowel de winnaar van CommunicatieTalent als de Communicatieman/vrouw wordt bekendgemaakt, interviewen we de genomineerden. Je vindt deze terug in onze nieuwsbrief en op deze site. 

Lees hier de interviews met de genomineerden  Augusta Noya (Spaarne Gasthuis), Rudolph Strickwold (Hulphond Nederland) en Frank Tebbe (Het Nederlandse Rode Kruis).

Isabel Boerdam (De Hippe Vegetariër), Soraya Koendjbiharie (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) en Paulien Trommelen (Future Communication) zijn de 3 finalisten voor de Verkiezing van het CommunicatieTalent van het Jaar.

×

  Direct contactBel me terug

  • De Redactie
  • Noordeinde 5
  • 1141AE Monnickendam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
  ×