u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Google Analytics

Google Analytics

Training Google Analytics

Je websitebezoekers volgen in hun doen en laten op jouw site. Dat leer je met de training Google Analytics. Je ziet precies waar de bezoekers vandaan komen, wat voor doelgroep het is en wat ze wel en niet doen op jouw site. In de training leer je om op basis van die informatie je website verbeteren zodat de bezoekers gaan doen wat jij wil dat ze doen. Bijvoorbeeld doorklikken naar voor hun relevante content of contact met je opnemen via de website. Trainer Lars Maat geeft 5 redenen waarom je Google Analytics moet gebruiken en waarschuwt ook alvast voor 5 valkuilen.

Wat je na de training Google Analytics kan 

  • Een Google Analytics account aan maken en op de juiste manier in richten
  • De belangrijkste doelen van je website meten
  • Data uit Google Analtyics halen, die analyseren en op de juiste conclusies trekken over jouw website

Wat je van de training Google Analytics kunt verwachten

In de training leer je de ins en outs van Google Analytics: wat is het en wat kan je er mee? Praktijkgericht zodat je direct aan de slag kan. Je begint bij de basis, de instellingen en het opzetten van het Google account. Daarna word je wegwijs gemaakt in alle functies van Google Analytics, ook de ingewikkelde als segmenteren, rapporteren en filters. Aan het eind van de training leer je goede analyses maken van je eigen website op basis van de cijfers in Google Analytics.

Voor wie is de training bedoeld?

Iedereen die iets met de data van hun websitebezoekers willen doen om hun website te verbeteren. Bijvoorbeeld zzp’ers, webredacteuren, ondernemers en (online) marketeers.

Wat je vooraf moet weten

  • Neem je laptop mee naar de training
  • Je hebt voor deze training een Google account nodig*

*Dat kan je aanmaken op www.google.com (rechtsboven in aanmelden/inloggen). Voor de training begint moet Google Analytics op je website zijn geïnstalleerd. Kom je daar niet uit? Dan maakt de trainer dit kosteloos voor je aan. Bij je aanmelding hoef je alleen je webadres door te geven, dan neemt de trainer contact met je op voor de vervolgstappen zodat je optimaal voorbereid op de trainingsdag verschijnt!

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Aristo Amsterdam
TIJDSTIP:
09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:
11 april 2019

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Lars Maat

Lars Maat Google analytics

Lars Maat is al meer dan 10 jaar werkzaam in de online marketing en heeft zich volledig gespecialiseerd in Google AdWords, Bing Ads en Google Analytics

lees meer over Lars Maat

Ervaringen

8

Een leerzame training om je te verdiepen in alle mogelijkheden van Google Analytics, en kritisch te kijken naar de betrouwbaarheid van je data.

8 - Mathilde Jansen
Redacteur

meer klantervaringen