Nieuw trainingsaanbod 2019

Leestijd: 2 minuten

Voor professionals in redactie en communicatie hebben wij een breed aanbod van actuele opleidingen, cursussen, masterclasses en workshops.

In 2019 staan 3 nieuwe trainingen op het programma.

1. Masterclass Schrijfcoach

Dolf Weverink
Schrijfcoach Dolf Weverink

Steeds meer organisaties hebben eigen schrijfcoaches, omdat professionals steeds vaker zelf hun teksten moeten schrijven. Communicatieafdelingen houden zich bezig met zaken zoals social media, en budget om mensen in te huren voor het schrijven is er niet altijd. Dus ben je als inhoudsverantwoordelijke steeds vaker je eigen tekstschrijver en kun je wel wat hulp gebruiken.

Schrijftrainer en tekstschrijver Dolf Weverink stimuleert tijdens zijn training deelnemers teksten te schrijven ‘die er zin in hebben’. Levendige en dialogische teksten die de lezer helpen en belonen. Geschreven met vakkennis, creativiteit en liefde voor een goede tekst.

Lees meer over de training Masterclass Schrijfcoach die start op 11 februari 2019 >>

2. Training speech schrijven

Speechschrijver Bob de Ruiter

Iedereen kijkt jou aan. Het is het einde van een lange vergadering en morgen moet jouw leidinggevende verdedigen waarover zojuist is besloten. Hij of zij heeft maar weinig tijd voor de voorbereiding, maar veel eisen. Zo moet het verhaal een logische opbouw hebben, weerstand bij het publiek overwinnen en opgeschreven zijn in taal die past bij de spreker. Ondertussen denk je aan je andere verplichtingen. Waar haal je de tijd vandaan om zo’n overtuigende speech voor te bereiden?

Bob de Ruiter is meer dan dertig jaar speechschrijver en werkte o.a. voor Wim Kok, Hans van Mierlo en Alexander Pechtold. De training Speech schrijven is interessant voor iedereen die een overtuigende speech wilt schrijven en voordragen. In het bijzonder zal de cursus interessant zijn voor communicatieadviseurs, ambtenaren en beleidsmedewerkers.

Lees meer over de training Speech Schrijven die start op 5 maart 2019 >>

3. Transmediale storytelling

Esther Mutsaers
Trainer Esther Mutsaers

Elk merk is uniek, maar alleen een goed merk heeft een goed verhaal. Dus wil je relevante en waardevolle storytelling als kloppend hart van je business. Maar hoe doe je dat eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Hoe kom je tot de kern en hoe creëer je ambassadeurs voor jouw merk?

In deze korte maar krachtige training deelt Esther Mutsaers heldere inzichten in het belang van het vertellen van een optimaal verhaal, uitgedragen op de juiste kanalen en op de juiste tijd. Mutsaers werkte voorheen als hoofdredacteur, adjunct hoofdredacteur en als freelance managing editor van verschillende bladen. Dankzij haar commerciële ervaring met custom content bij o.a. Hampshire Hotels/CheckIn magazine en NS/SPOOR magazine kan ze veel vertellen over ‘het effect van goede branded content’ en ‘het on -en offline uitbreiden en versterken van je merk’ (line en brand extensies).

Lees meer over de training Transmediale storytelling die start op 29 maart 2019 >>

Bekijk hier ons hele trainingsaanbod

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×