3 redenen om naar de masterclass Storytelling te komen

Leestijd: 2 minuten
Storytelling

Op 15 juni organiseren wij de masterclass Storytelling.

Verhalen vertellen zit in ons DNA. En verhalen die je echt raken blijven hangen en worden verder verteld. Verhalen verbinden. Maar hoe schrijf je een verhaal dat je doelgroep betrekt, boeit en bindt? En hoe zorg je ervoor dat fans jouw verhaal doorvertellen?

Leer het allemaal van de meesters. Zij delen op de masterclass hun kennis over de mogelijkheden die platformen als Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram en Snapchat bieden. Verwacht een interactieve dag vol inspiratie en praktijkvoorbeelden.

Twijfel je nog of deze masterclass wat voor jou is?

Wij geven je 3 redenen om gewoon te komen!

 1. Storytelling is geen hype. Het is een duizenden jaren oude, beproefde techniek, die het ook in een digitale cultuur heel goed doet. Elke organisatie heeft iets te vertellen en alle klanten zijn gevoelig voor een goed verhaal. En je hoeft echt geen specialist te zijn om iets met storytelling te doen. Tijdens deze masterclass word je in 1 dag de basisbeginselen bijgebracht.
 2. Verschillende experts in storytelling delen op de masterclass hun kennis over de mogelijkheden die platformen als Twitter, Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram en Snapchat bieden. Zij zijn zelf als zeer bedreven in de toepassingsmogelijkheden van storytelling en delen graag hun verhaal met jou. Luister naar hun ervaringsverhalen en leer van deze meesters.
 3. Als je de masterclass Storytelling bezoekt krijg je een aantal zeer waardevolle tips en tricks, die je vervolgens meteen in de praktijk kunt brengen. Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen over de mogelijkheden van storytelling voor jou of het bedrijf waarvoor je werkt. En natuurlijk ga je in een korte praktijkoefening zelf op zoek naar het ultieme verhaal!

Overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van deze masterclass voor jou of je werkgever? Kijk hier als je eerst nog meer wilt weten over de inhoud en de sprekers, of meld je hier meteen aan!

×
 • De Redactie
 • Van Heenvlietlaan 200A
 • 1083 CM Amsterdam

 • info@deredactie.nl
 • 020-3086460
 • Btw: NL8017.10.960B.01
 • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
 • KVK: 36040811
×