Leren in een saai kantoorpand? Niet in onze Summerschool!

Leestijd: 1 minuut
Het Broeker Huis in Broek in Waterland

‘Je hebt de drukke stad achter je gelaten en wandelt door de smalle dorpsstraat van Broek in Waterland. De zon klimt omhoog, een zachte bries strijkt door je haren. Op de achtergrond slaat de kerkklok negen uur. Onderweg passeer je statige panden in pastelkleuren en groene lanen. Een sloepboot vaart stilletjes voorbij. Na een paar minuten stop je voor een blauwe deur. Het Broeker Huis, hier moet je zijn. Met een laptop en notitieboek onder je arm loop je de trap op naar binnen. Je zwaait naar de trainer en zet je spullen neer. Eerst koffie.’

Ontspannen, inspannen. Dat maken we graag voor jou mogelijk tijdens De Redactie Summerschool. Terwijl je de fijne kneepjes van het vak leert, geniet je ondertussen van de rust en sfeervolle omgeving. Zien we jou ook dit jaar in onze Summerschool? Hieronder lees je meer over het trainingsaanbod.

Leer nieuwe schrijf- en interviewtechnieken

 

Helder schrijven met een scheutje drama. In deze Summerschool-training leer je van trainer Dolf Weverink de principes van Direct Duidelijk op een originele manier toepassen.

Creëer online content met meer impact

 

Steengoede webteksten.  In deze verfrissende training leer je van Merel Roze en Cathelijn Schilder originele en overtuigende online teksten schrijven.  
 

Geoptimaliseerd voor Google en toch lekker leesbaar. In deze training leer je van Etienne Donicie hoe algoritmes werken, hoe je content maakt die goed gevonden wordt én je boodschap helder verwoordt.

Leer meer over communicatiestrategieën

 

Frame je of word je geframed? In deze verhelderende training leer je van taalstrateeg Lindi Boeije dat framing onvermijdelijk is. Leer hoe jij er zelf effectief mee om kan gaan!
 

In deze training leer je van Dolf Weverink je collega’s helpen betere teksten te schrijven door het doel te achterhalen en ze het dan zelf te laten doen.
 

Wat kun je doen als je weerstand verwacht? In deze incompany training leren de deelnemers zo communiceren dat ze lezers en toehoorders meekrijgen in de meest uitdagende situaties.

Ontdek de kracht van beeld en video

 

Creëer impact met het juiste beeld. In deze inspirerende training leer je van Wim Honders je beeldkeuzes beargumenteren en spannende en verrassende beelden kiezen zonder in clichés te vervallen.
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×