Storytelling en de reis van de held – VOL

Storytelling is een krachtige manier om een boodschap met impact over te brengen op anderen. Trainer Jarle Lourens is ervan overtuigd dat we er de wereld kunnen veranderen met verhalen. Maar hoe maak je een goed verhaal? Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de bekende verhaalstructuur, de Reis van held, van de Amerikaanse filosoof Joseph Campbell. Je ontdekt de kracht van verhalen en leert hoe je de heldenreis effectief kunt toepassen in je werk. Na afloop kun je een krachtig verhaal creëren, waarmee je mensen raakt en aanzet tot actie.

*Deze workshop is vol!

Maak kennis met de trainer!

Jarle Lourens is verhalenverteller in hart en nieren! Vanaf het moment dat ik mijn eigen verhaal omarmde, had mijn boodschap ineens veel meer impact en werden mensen hierdoor geraakt. Ik geloof dat iedereen impact kan maken met een goed verhaal. En dat iedereen een verhaal te vertellen heeft waar hij anderen mee kan inspireren. Ik doe niets liever dan mensen helpen duurzame successen te behalen met hun verhaal. Dankzij mijn ervaringen en praktische trainingen, leer ik hen de kunst en techniek van storytelling, zodat zij het verschil gaan maken. In het verleden werkte ik onder andere samen met: Gemeente Rotterdam, GGD Haaglanden, Hogeschool Inholland en talloze ondernemers. Naast trainer ben ik actief als spreker, docent, spoken word artiest en Stadsdichter van Schiedam.

 


Het Taalcongres: Expeditie Content 2023

Dé meest veelzijdige expeditie voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Het Taalcongres: Expeditie Content. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie. Ga mee op ontdekkingstocht op donderdag 5 oktober 2023, waar we je graag verwelkomen in KAS Meeting-Eventlocatie, Woerden.

Schrijf je in!
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×