Op verkenning met woordkunst

spoken word

In deze creatieve schrijfworkshop geeft Elten Kiene je de vrijheid om alles te delen wat jij belangrijk vindt of waarvan jij vindt dat het aandacht verdient. Onderwerpen die soms moeilijk zijn om te bespreken, maar wel op het hart drukken. Samen met hem werk je aan een tekst, die je -als je dat wilt- aan het einde van de workshop mag voordragen.

 

Maak kennis met de trainer!

Elten Kiene is spoken word-artiest, presentator, organisator en workshopdocent. Hij is oprichter van SPRAZZZ, mede-oprichter en -organisator van het platform Woorden Worden Zinnen en was onderdeel van het hiphopcollectief Brandwerk. Daarnaast is hij ambassadeur van de Bibliotheek AanZet en reisde hij o.a voor het project Next Generation Speaks naar Liverpool, San Francisco en Johannesburg.

Sinds 2017 houdt Elten kantoor in het HipHopHuis. Het samenbrengen van verschillende werelden, met de woordkunst als belangrijkste onderdeel, loopt als een rode draad door al zijn werkzaamheden. Naast zijn velen werkzaamheden is hij is steeds meer actief als maker voor o.a het Wereldmuseum en Read My World Festival. Zijn opgedane kennis en ervaring brengt hij graag over op anderen en, niet onbelangrijk: deze ‘professionele hobbyist’ is altijd in voor een nieuwe uitdaging in één van de vele rollen die hij kan bekleden.

Als workshopdocent geeft Elten het liefst les aan jongeren, hetzij op middelbare scholen, hetzij aan jonge schrijvers die podiumambities hebben en in hun vrije tijd willen werken aan hun schrijfskills. Sinds 2018 is hij coach bij Young In Prison en geeft hij les in de jeugdgevangenis.

 


Het Taalcongres: Expeditie Content 2023

Dé meest veelzijdige expeditie voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Het Taalcongres: Expeditie Content. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie. Ga mee op ontdekkingstocht op donderdag 5 oktober 2023, waar we je graag verwelkomen in KAS Meeting-Eventlocatie, Woerden.

Schrijf je in!
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×