Resultaten beïnvloeden met 7 magische woorden – VOL!

7 magische woorden

Na het volgen van deze workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar taal. Beloofd.

Wist je dat je met 1 letter extra direct jouw resultaten kan beïnvloeden? Kun je nagaan wat er allemaal mogelijk is als je kunt goochelen met 7 magische woorden. Tijdens deze workshop onthult Nicol Tadema alle 7 magische woorden. Ook deelt ze de beïnvloedingsprincipes en overtuigingstechnieken die schuilgaan achter deze woorden. Het blijft niet bij luisteren alleen. Je wordt uitgedaagd om zelf te goochelen. Hoe zet jij de magische woorden in om de ontvanger van jouw boodschap tot actie aan te zetten? Leer hoe je slim communiceert zodat je jouw lezers/luisteraars moeiteloos betovert en beïnvloedt.

*Deze workshop is vol! 

Maak kennis met de trainer!

Nicol Tadema schrijft, traint en spreekt over het boeken van resultaten door slim te communiceren. Haar bijnaam? De woordgoochelaar. Die bijnaam kreeg ze na het verschijnen van haar vierde boek; ‘De 7 magische woorden’ én omdat Nicol weet hoe je met 1 letter extra jouw conversie kan verdubbelen.

Haar schrijfkunsten deelde ze eerder met organisaties zoals het Rijksmuseum, Deloitte en Goodhabitz. Ben jij ook benieuwd naar haar goocheltrucs zodat jij jouw resultaten kan verhogen? Nicol onthult ze graag. Op energieke en praktische wijze, inclusief een vleug humor. Een tipje van de sluier: door bewust het onbewuste brein te beïnvloeden stuur je het gedrag van jouw doelgroep.

 


Het Taalcongres: Expeditie Content 2023

Dé meest veelzijdige expeditie voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Het Taalcongres: Expeditie Content. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie. Ga mee op ontdekkingstocht op donderdag 5 oktober 2023, waar we je graag verwelkomen in KAS Meeting-Eventlocatie, Woerden.

Schrijf je in!
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×