Een workshop als inspirerend teamuitje

Leestijd: 2 minuten

Het leuke met het nuttige combineren? Dat kan door een workshop van [De Redactie] Trainingen als teamuitje te boeken. Samen werken aan een eenduidige schrijfstijl, de stof van de huidige teksten afblazen en creatiever gaan schrijven of samen alle online content bekijken en van daaruit opgefrist aan het werk.

Een teamuitje is goed voor de sfeer van een afdeling, maar niet iedereen zit erop te wachten om met zijn collega’s te bowlen, vlotten te bouwen of te toeren op een solex. Bovendien is zo’n activiteit vaak niet genoeg om een team beter te laten presteren of er is geen budget voor.

Met een workshop van [De Redactie] Trainingen als teamuitje krijgt u op een leuke en leerzame manier de neuzen dezelfde kant op. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en een goede leeromgeving. Wat regelt u zelf nog? Zelfgemaakte appeltaart of de bbq na afloop?

We spreken u graag om samen een interessante en gezellige dag op te zetten. Belt u ons? 0299 653 853 of mail info@deredactietrainingen.nl.

Wij doen graag een aantal suggesties:

Misschien kan uw redactie wel een doorsmeerbeurt gebruiken. In de workshop APK voor redacteuren krijgt uw redactie een uitgebreide check-up op het gebied van spelling en grammatica, koppen maken, eindredactie en structuur. Met deze interactieve workshop is uw team in één dag weer helemaal klaar voor een heel jaar productie.

Samen goede Facebook-campagnes maken? Effectiever schrijven voor Twitter en LinkedIn? Dat kan met onze workshop Schrijven voor social media. Aan de hand van grappige voorbeelden leert u alle over creatief en aantrekkelijk schrijven voor social media. Teksten die werken en de doelgroep aanspreken voor meer dan één like.

Voor het schrijven van een sprankelende tekst die verleidt tot doorlezen moet je soms los zien komen van de routine in je schrijfstijl. In de workshop Creatief schrijven leert u op een andere, ‘frisse’ manier te denken en te schrijven. Resultaat: meer schrijfplezier en overtuigendere teksten. En de docent neemt zelf de koekjes mee. Waarom? Dat zult u zien.

Het kan ook nuttig zijn om als afdeling eens stil te staan bij de eigen online productie. Om samen eens kritisch te bekijken wat jullie online allemaal doen. In de training Eindredactie voor alle online content kijkt u samen met uw collega’s naar wat jullie online allemaal doen. Hoe houdt u de aandacht van de lezer vast, hoe bereikt u meer conversie en waar liggen verbeterkansen?

Hoe kunt u uw teksten zo formuleren en de woorden zo kiezen dat ze direct impact hebben. In de workshop Framing leert u hoe we ons door de ene boodschap wel laten overtuigen en door een andere boodschap niet. Welke woorden werken voor uw doelstelling? Om dit als team in te zien en in te leren zetten draagt bij aan de kracht van het team en de organisatie.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor uw redactie of communicatieafdeling. Alle programma’s worden toegespitst op uw organisatie. Kijk hier voor ons hele aanbod incompanytrainingen.

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×