Paul Brood over incompany training bij het Nationaal Archief

Leestijd: 1 minuut

Door eerdere goede ervaringen met [De Redactie} koos het Nationaal Archief ook in 2017 weer voor een incompany training. Ditmaal werd meegedaan aan de training Doelgroepgericht schrijven voor web en online magazine, door docent Merel Roze. Dr. Paul Brood is senior medewerker Publicaties en openbaarheidsadviseur van het Nationaal Archief en volgde met circa 18 collega’s mee aan de training.

Kunt u kort iets over de inhoud van de training vertellen?

Paul Brood‘Het doel was medewerkers van het nationaal Archief te laten oefenen met het meer doelgroepgericht schrijven op het web. De reacties van de medewerkers, afkomstig van de afdelingen Dienstverlening en Onderzoek & Presentatie, waren zonder uitzondering positief. We konden het geleerde in de training meteen in de praktijk brengen. In het bijzonder de bewustwording van een andere manier van het schrijven werd als zeer nuttig beoordeeld. Wij zouden deze training van harte aanbevelen bij andere bedrijven, met namen de goede docent, en de stof die direct gericht was op de praktijk was zeer positief.’

Wat verwachtte u vooraf van deze training?

Van belang is dat het Nationaal Archief een breed publiek weet te bereiken, onder andere door informatie via het web en het digitaal magazine. Er is veel te melden en de kanalen vragen om korte teksten. Hoe is dit te doen? Er is veel onderzoeksinformatie. Hoe breng je dit helder en doelgroepgericht?

Heeft de training aan uw verwachtingen voldaan?

Zeker! De training was zeer op onze praktijk gericht en leverde nuttige aanknopingspunten op.

Incompany trainingen

Een incompany training is scholing op maat voor je team, afdeling of redactie. Bij coaching (on the job) krijg je een-op-een sessies, toegespitst op persoonlijke vraagstukken. Je kunt ons volledige aanbod cursussen, workshops en trainingen als incompany training of coachingstraject boeken.

Bekijk hier het volledige aanbod  trainingen >>

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×