Gaat AI het communicatievak radicaal veranderen? Luister nu naar aflevering 2 van COMPOD

Leestijd: 1 minuut

Amsterdam, 18 april 2023. Gaat AI het communicatievak radicaal veranderen? AI is hoe dan ook een hot topic binnen het communicatievak en we zullen onze grenzen moeten verleggen. If you snooze, you lose. In de tweede aflevering van COMPOD, de communicatiepodcast, gaan Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) en Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) in gesprek met gast Maarten Reijgersberg, oprichter en eindbaas bij communicatiebureau RAUWcc. De aflevering is te beluisteren vanaf dinsdag 18 april.

AI & Communicatie

Gaat AI de wereld domineren? Dat is de vraag die centraal staat in de tweede aflevering van COMPOD, de communicatiepodcast van Babbage Company en SRM Opleidingen. Het is bijna elke dag in het nieuws, AI als ChatGPT, Dall-E, Midjourney… De ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden en tegen te houden. Wat betekent dit voor de communicatieafdeling? Is het straks nog wel nodig om creatief te zijn? ‘Zie AI als een goede stagiair,’ aldus de gast van deze maand, Maarten Reijgersberg. Dat en meer hoor je in aflevering 2 van COMPOD, de communicatiepodcast.

Luister mee naar COMPOD

Elke derde dinsdag van de maand nemen Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) en Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) je mee in de wereld van communicatie. In COMPOD verkennen Maarten en Monique de wereld van communicatie aan de hand van verschillende thema’s en ontwikkelingen. Dit doen zij niet alleen. Elke maand komt er een communicatiegast langs in de studio. Aan de hand van uitdagende stellingen over het actuele thema krijg je als luisteraar een kijkje achter de schermen van het communicatievak.

COMPOD is te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify, Apple Podcast en op www.compod.nl . Elke derde dinsdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering met elke keer een ander communicatieonderwerp. De tweede aflevering is hier te beluisteren.

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×