Babbage Company neemt De Redactie over

Leestijd: 2 minuten
De Redactie is overgenomen door Babbage Company

Persbericht – Babbage Company versterkt marktpositie met overname recruitment- en trainingsbureau De Redactie

-Grote full service speler in werving & selectie en interim management van (online) marketing-, communicatie- en contentprofessionals-

Babbage Company, een gerenommeerd recruitment- en interim managementbureau van (online) marketing & communicatieprofessionals, heeft vandaag recruitment- en trainingsbureau De Redactie overgenomen. Babbage Company groeit hiermee naar ruim 40 medewerkers intern en ca 250 interim professionals extern bij uiteenlopende organisaties. Babbage Company heeft opdrachtgevers in alle sectoren; variërend van de (Rijks)overheid tot A-merken in fmcg/retail, finance & telecom, zakelijke dienstverlening en non profit. Door de overname ontstaat een zeer sterke full service speler op het gebied van communicatie, (online) marketing en content.

 

 

Directeur Babbage Company, Lieke Severijns : “De expertise, het netwerk en het DNA van De Redactie sluiten naadloos aan bij die van Babbage Company (persoonlijk, betrokken en deskundig). De overname past bovendien in onze strategie om ons aanbod verder te diversifiëren binnen het (online) marketing- , communicatie- en content domein. Van detachering tot interim management, executive search en (projectmatige) expertise: wij regelen het voor onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben onze professionals door deze groei keuze uit meer opdrachten bij een grotere diversiteit aan opdrachtgevers. En bieden wij ons netwerk een nog groter aanbod aan vakinhoudelijke training. Last but not least krijgen onze medewerkers nog meer ruimte om zich verder te ontwikkelen. Kortom: een driedubbele winst”.

 

Anke Brummerhop, voormalig directeur De Redactie : “Babbage Company is een bureau waar ik mijn team, onze (interim)professionals, de lopende content projecten en opdrachtgevers met een goed gevoel aan overdraag. De match met Babbage Company voelt heel natuurlijk en zal zonder twijfel leiden tot veel synergie!”

De overname komt tegemoet aan de snelgroeiende vraag naar expertise en talent, zowel projectmatig als vast, binnen het (online) marketing-, communicatie- en content domein. Babbage Company en De Redactie/De Redactie Trainingen blijven hun diensten aanbieden via de eigen kanalen.

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt al 22 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en online professionals. Met een netwerk van ruim 20.000 professionals is Babbage Company voor veel opdrachtgevers en vertrouwde partner met eigen visie op recruitment. Of het nu gaat om detachering, interim management of executive search/werving & selectie, voor professionals door professionals. Via de eigen Babbage Academy is er een divers aanbod van workshops, masterclasses en intervisiebijeenkomsten waarmee Babbage Company een belangrijke bijdrage levert aan kennisontwikkeling en kennisdeling op (online) marketing- en communicatiegebied. Voor meer informatie: www.babbage.nl/

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×