Aan de slag met gedrag – VOL!

aan de slag met gedrag

Zelf aan de slag met gedrag. Weet jij welke gedragsfactoren spelen binnen jouw gedragsvraagstuk, welke technieken je daar het beste voor inzet en hoe je die vertaalt binnen jouw communicatie? Tijdens de workshop behandelen we in een razendsnel tempo een bekend model dat ingezet wordt om met gedragsverandering aan de slag te gaan. We nemen samen een kijkje in de stappen, zodat je ontwikkelde gedragsinterventies beter kunt beoordelen. En hoe jij jouw communicatie daar nog beter op aan kunt laten sluiten. Al jouw nieuwe kennis kun je toetsen tijdens de puzzel. Krijgt jouw team het voor elkaar de juiste gedragsfactoren en technieken te verzamelen en te verwerken bij het gedragsvraagstuk? Let’s find out!

*Deze workshop is vol!

Maak kennis met de trainer!

Letty de Nijs is specialist op het gebied van gedragsverandering (online conversie optimalisatie en structurele gedragsverandering). Met haar kennis over menselijk gedrag en hoe dat onze keuzes beïnvloedt, stimuleert ze de doelgroep om de gewenste keuze te maken en zet ze beproefde tools en technieken in om gedragsverandering te realiseren. Haar opdrachtgevers zijn divers, van de overheid tot non-profit organisaties en de commerciële wereld. Als echte neutrofiel is Letty niet te stoppen als het aankomt op het brein, het nemen van beslissingen en het aanpassen van gedrag.

 


Het Taalcongres: Expeditie Content 2023

Dé meest veelzijdige expeditie voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Dat is Het Taalcongres: Expeditie Content. Een reis vol verrassende en inspirerende workshops over (online) redactie, content en communicatie. Ga mee op ontdekkingstocht op donderdag 5 oktober 2023, waar we je graag verwelkomen in KAS Meeting-Eventlocatie, Woerden.

Schrijf je in!
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×