De restaurantkritiek – Hiske Versprille

Geschikt voor iedereen die graag uit eten gaat, met plezier over eten leest en schrijft, houdt van goed doortimmerde beoordelingen, of gewoon geïnteresseerd is in het bereiden van een lekker verhaal. Hoe oefen je je kritische blik en je stijl? Hoe registreer je een multi-sensorische ervaring als een avond in een restaurant? En hoe destilleer je daar vervolgens een goedlopend verhaal uit dat iedereen graag wil lezen? En: hoe word je restaurant recensent?

 

De trainer

Hiske Versprille is freelance journalist. Ze schrijft voor De Volkskrant de wekelijkse restaurantrecensie Uit Eten en maakt ook andere stukken over voedsel, koken, horeca en aanverwanten. Met haar NRC-collega Joël Broekaert maakt ze ook de wekelijkse podcast Makkelijke Eters. Ze maakt ook erg goede gehaktballen.

 

Het Taalcongres 2022

Het Taalcongres is het meest veelzijdige evenement voor communicatieprofessionals, contentspecialisten en (web)redacteuren. Het thema van dit jaar is: MAAK! Op 6 oktober 2022 ontvangen we je graag op onze nieuwe locatie, Amsterdam Art Center.

Volg deze workshop tijdens de ochtendronde ‘(VER)MAAK // het betere herstel werk.’ Vermaak jouw content en steek het eens in een ander jasje. Of update jouw kennis om jouw content weer een frisse blik te geven.

Schrijf je in!
×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 020-3086460
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64 RABO 0342 848 410
  • KVK: 36040811
×