u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Zakelijk Instagram

Zakelijk Instagram

Incompany training Zakelijk Instagram 

Instagram is met afstand het meest spraakmakende socialmediaplatform van het moment. Voor veel organisaties en merken is het, zakelijk gezien, inmiddels ook het belangrijkste. Heb je nog het idee dat Insta een beetje sneller gaat dan jij? Laat je dan bijspijkeren tot pro met een maatwerk incompany training Zakelijk Instagram.

Opbrengst van de incompany training Zakelijk Instagram 

De deelnemers kunnen na de training:

 • Een account inrichten
 • Een eigen visuele stijl kunnen ontwerpen en toepassen
 • pakkende en succesvolle content maken (incl. tools)
 • Een community opbouwen
 • Resultaten meten (incl. tools)
 • Insta-stories inzetten
 • Werken met influencers

Wat je van de incompany training Zakelijk Instagram kunt verwachten

Een incompany training is altijd maatwerk. Tijdens de intake bepalen we samen de juiste invulling van het programma. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe de training eruit kan zien:

Tijdens de training krijg je antwoorden op de belangrijkste vragen over zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld: Hoe past het platform in de (online) marketingmix? Hoe maak je samen met je collega’s pakkende content, met een eigen smoel, die uitnodigt tot reageren? Hoe bouw je een community? Wat zijn de beste tools en hulpmiddelen? Hoe meet je de resultaten?

Daarnaast komen natuurlijk ook de bijzondere extra mogelijkheden, zoals stories en het videoplatform IGTV, aan de orde. Tussendoor ga je praktisch oefenen, dus neem wel een smartphone mee!

Voor wie is de training bedoeld?

De training is bedoeld voor bedrijven en organisaties die de zakelijke mogelijkheden van Instagram beter willen leren kennen en benutten.

Wat je vooraf moet weten

Een incompany training is maatwerk waar en wanneer jij het wilt. Je stelt samen met onze trainingsadviseur een training samen die een ervaren professional komt geven bij jou op kantoor of op een locatie naar keuze.

 • Om de kwaliteit van de training te waarborgen adviseren we een maximum van 10 deelnemende collega’s. Bij grotere aantallen kan het voor de leeropbrengst verstandig te zijn om de groep te splitsen in twee trainingen.
 • Het is ook mogelijk om deze training als een 1 op 1 coaching te boeken.
 • Stem voor aanvang van de training het programma inhoudelijk af met de trainer.
 • Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Vraag direct een offerte op maat aan!

Op zoek naar een andere incompany training? Bekijk ons incompany aanbod.

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Aristo Amsterdam
TIJDSTIP:
9:30 - 16:30 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Paulus Veltman

Paulus Veltman

Paulus Veltman helpt mensen, bedrijven en organisaties om hun doelen te bereiken met behulp van internet en online media. Hij is een veelgevraagd spreker, trainer en adviseur.

Paulus combineert een heldere visie op nieuwe media met veel praktische ervaring. Zijn stijl is gepassioneerd en inspirerend. Hij weet mensen te raken en in beweging te brengen. Bij dat alles blijft hij kritisch en realistisch, wat zijn publiek en opdrachtgevers zeer waarderen.

lees meer over Paulus Veltman

Trainer: Elja Daae

Elja Daae is social media trainer, spreker en adviseur.

lees meer over Elja Daae

Trainer: Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is social content strateeg en geeft bedrijven als Cliniclowns, Canon en LINDA. advies over de inzet van visuele content en social influencers.

lees meer over Kirsten Jassies