u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Webredactie compleet (Leergang)

Webredactie compleet (Leergang)

klantervaringen
9

Dit smaakt naar meer. Voor mij als doorgewinterde krantenman is het digitale avontuur nu echt begonnen. Verwachtingen zijn overtroffen.

9 - Jos Adriaens
kernchef verwerking Media Groep Limburg

De lessen zijn intensief en waardevol. Ik kreeg niet alleen goede schrijftips maar ook veel handige links naar websites. Het boek sluit ook goed aan op de cursus, zo heb je thuis een mooi naslagwerk. Al met al ben ik heel tevreden!

9 - Simone Guijt
Commercieel service medewerker Aegon Nederland NV

Interessante training waarin alle aspecten van webredactie aan bod komen en toch voldoende diepgang zit. Veel informatie afgewisseld met leuke, praktische oefeningen. Een aanrader!

9 - Judith Streefkerk
Beleidsmedewerker Gemeente Lopik

In aanloop naar mijn voornemen om Online Marketing Guide (OMG) te worden heb ik afgelopen februari de opleiding ‘Webredactie compleet’ gevolgd bij [ de Redactie]. Een opleiding die voldoet aan mijn verwachtingen. Een heldere uitleg over de opbouw van tekst, de verschillende soorten tekst naast elkaar en pakkende koppen. Alles komt tijdens de cursus aan bod. Ook het Handboek Webredactie sluit mooi aan bij de praktijk. De les wordt afgewisseld met nuttige tips en opdrachten in kleine groepjes. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De verzorging is meer dan goed. Ik ben zowieso altijd geïnteresseerd in het aanbod van [de Redactie]. Met (mede) deze opleiding in mijn pocket voel mij klaar voor de toekomst als zelfstandige vóór zelfstandigen.

8,5 - Rina Knopper
Online Marketing Guide