u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Visuele contentstrategie

Visuele contentstrategie

Opvallen op social media? Een fikse uitdaging met steeds meer kanalen en gebruikers. Visueel is het toverwoord, think stories en live video. Hoe onderscheidt jouw bedrijf zich met visuele content? Wat is het effect van foto, animaties en video en nog belangrijker: hoe maak je zoveel visuele content? Het advies van social media specialist Kirsten Jassies luidt: experimenteer! Aan de slag met het maken van een video of een story dus. Kijken wat je doelgroep leuk vindt èn wat jou goed ligt. Alleen op die manier leer je wat wel en niet werkt.

Insta stories, emojies en animated gifs zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe digitale beeldtaal. Met het gebruik maak je je boodschap aantrekkelijker, duidelijker en persoonlijker. Deze foto en video-vormen zijn allemaal simpel om te maken in apps op je smartphone. In de training Visuele contentstrategie leer je welke vormen er allemaal zijn en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het ontwikkelen van je eigen beeldtaal. Je leert het visuele verhaal van je merk te vertellen.

Wat komt aan bod bij de training?

  • Ins en outs
  • Hoe vind je jouw doelgroep
  • Community opbouwen
  • Beeldstijl en taal
  • Beeldbewerking
  • Contentstrategie
  • Succes meten en analyseren

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training is geschikt voor professionals die meer wil weten over het zakelijk inzetten van Instagram en andere social media kanalen.

Meer weten over Instagram, video’s en virtual reality? Check dan eens de video’s van Kirsten voor Franska.nl

PRIJS:
€ 350,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Amsterdam
TIJDSTIP:
van 09.30 tot 16.30 uur
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Kirsten Jassies

Kirsten Jassies

Kirsten Jassies is social content strateeg en geeft bedrijven als Cliniclowns, Canon en LINDA. advies over de inzet van visuele content en social influencers.

lees meer over Kirsten Jassies

Ervaringen

9

In korte tijd veel praktische tips over het zakelijk inzetten van Instagram. Ter zake kundig trainer en kleine groep, waardoor je veel vragen kunt stellen!

9 - Altwin de Moor
online adviseur en redacteur

meer klantervaringen