u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Social media strategie en praktijk

Social media strategie en praktijk

Training Social media strategie en praktijk

Heb je soms het gevoel dat je best goed bezig bent met social media, maar dat een meer planmatige aanpak geen kwaad zou kunnen? Wil je zuinig omgaan met je tijd en focussen op platforms die zakelijk echt iets toevoegen? Wil je content creëren die mensen in beweging brengt? Deze training social media strategie en praktijk helpt je in twee dagen om die doelen dichterbij te brengen.

Wat je kunt na de training Social media strategie en praktijk

  • De belangrijkste trends in social media benoemen en de zakelijke mogelijkheden daarvan inschatten
  • Een aanpak voor social media opstellen aan de hand van zeven overzichtelijke stappen, waaronder doelstellingen formuleren en meten, een concurrentie-analyse uitvoeren en een effectieve combinatie tussen platforms en doelgroepen maken
  • Content creëren die aanspreekt en interactie uitlokt
  • Een contentplanning maken en content inplannen

Wat je van de training Social media strategie en praktijk kunt verwachten

De training biedt een afwisselende mix van theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Reken op een zeer interactieve training, waarin ook je praktijkvragen aan de orde kunnen komen. Tussen de bijeenkomsten door kun je (als je dat wilt) aan een eigen aanpak of social media project werken. Op de tweede dag is er ruimte om het resultaat aan je medecursisten en de trainer te presenteren. Je krijgt dan waardevolle feedback.

Voor wie is de training bedoeld?

Wil je social media planmatig en op een meer professionele manier leren inzetten, maar weet je wel hoe veelgebruikte social media platforms als LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram ongeveer werken? Dan is deze training geknipt voor jou. Hij is ook zeer geschikt voor zelfstandige professionals en personen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten.

Wat je vooraf moet weten?

  • Je kunt je laptop, tablet of smartphone tijdens de les gebruiken, maar ook zonder apparatuur ben je van harte welkom.
  • Er is een maximum van 10 deelnemers.
  • Wist je dat de kosten voor deze training in sommige gevallen fiscaal aftrekbaar zijn?
  • Je ontvangt een certificaat van deelname.

Incompany training Social media strategie en praktijk

Deze training is ook als incompany training te boeken. Een incompany training is maatwerk waar en wanneer jij het wilt. Vraag direct een offerte aan.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 725,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Aristo Amsterdam
TIJDSTIP:
09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Paulus Veltman

Paulus Veltman

Paulus Veltman helpt mensen, bedrijven en organisaties om hun doelen te bereiken met behulp van internet en online media. Hij is een veelgevraagd spreker, trainer en adviseur.

Paulus combineert een heldere visie op nieuwe media met veel praktische ervaring. Zijn stijl is gepassioneerd en inspirerend. Hij weet mensen te raken en in beweging te brengen. Bij dat alles blijft hij kritisch en realistisch, wat zijn publiek en opdrachtgevers zeer waarderen.

lees meer over Paulus Veltman