u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Koppen, intro’s en invalshoeken

SUMMERSCHOOL – Koppen, intro’s en invalshoeken

Training Koppen, intro’s en invalshoeken

Jezelf zoveel inspiratie geven dat je niet meer verlegen zit om een goede invalshoek. Knallende koppen en intro’s schrijven als nooit tevoren. Binnen 1 dag een contentplan voor de rest van het jaar, inclusief een aanzet per pagina/artikel/blog/nieuwsbrief waarna het schrijven ervan je echt een heel stuk makkelijker afgaat. Met als mooie bonus: gegarandeerd meer conversie.

Klinkt dit als een schrijftraining, masterclass contentmarketingstrategie, workshop copywriting, socialmediatraining in 1? Dat klopt. Trainer Merel Roze combineert het beste van al haar trainingen en haar eigen ervaring, speciaal voor de Summerschool.

Wat je kunt na de training Koppen, intro’s en invalshoeken

 • Geweldige online koppen en intro’s schrijven
 • Sneller tot verschillende goede invalshoeken (haakjes) komen
 • Een contentplan/-strategie maken vanuit goede copy
 • Meer inspiratie en creativiteit uit jezelf halen
 • De conversie van je teksten (online pagina’s/posts/artikelen) verhogen

Wat je van de training Koppen, intro’s en invalshoeken kunt verwachten

We beginnen met het maken van een contentplan. Je mag je eigen site/onderwerp/product als uitgangspunt nemen, of meedoen met de case die de trainer meeneemt. Aan de hand van een aantal korte opdrachten bedenk je razendsnel verschillende invalshoeken. Vervolgens gaan we schrijven. We maken heel veel koppen en intro’s op verschillende manieren. Zo leer je snel denken en krijg je door hoe je met copy je conversie verhoogt. Je krijgt feedback van de trainer en van de andere deelnemers. Aan het einde van de dag heb je zoveel inspiratie dat je die avond nog aan de slag wil met de rest van de uitwerking.

Voor wie is de training bedoeld?

 • Online (eind)redacteuren, tekstschrijvers
 • Contentmarketeers, contentspecialisten, iedereen met content in hun functienaam
 • Iedereen die van schrijven houdt

Wat je vooraf moet weten

 • Wil je je eigen site/onderwerp als uitgangspunt nemen, dan is het handig om alvast na te denken over een onderwerp voor je contentplan. Wil je meedoen met de case die de trainer meeneemt, dan hoeft dat niet.
 • Neem je laptop mee.
 • Deze training is onderdeel van onze Summerschool. Dat betekent dezelfde training voor dezelfde prijs maar dan op een prachtige locatie in zomers Monnickendam. Inclusief lunch, stadswandeling en drankje op het terras van de Bierderij (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk.)
 • Tijdens de Summerschool geldt een kortingsactie: 50 euro korting op de tweede training en 75 euro korting op de derde training. Bekijk ons hele zomerse aanbod.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
van 9.30 tot ca 17.00 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Merel Roze

Merel Roze

Merel Roze is een ervaren schrijftrainer, tekstschrijver en (online) eindredacteur. Ze schreef twee romans en de Schrijfwijzer voor het web, was een van de eerste bloggers van Nederland en was columnist voor o.a. NRC Handelsblad en Libelle. Voor [De Redactie] Trainingen geeft ze onder andere Online eindredactie, Columns en blogs en Online creatief schrijven.

lees meer over Merel Roze

Ervaringen