u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Apk voor webredacteuren

SUMMERSCHOOL – Apk voor webredacteuren

Training Apk voor webredacteuren

Als webredacteur moet je van vele markten thuis zijn. Van content maken tot content beheren, van SEO tot conversie, van strategie-ontwikkeling tot evaluatieplanning. Intussen groeit het aantal kanalen waarop je als bedrijf het verschil wilt maken en blijven de online ontwikkelingen zich opstapelen.

Tijd om trends in perspectief te zien. Laat door trainer Geert Poort in één dag je kennis over online redactie bijspijkeren. De Apk focust op online schrijfvaardigheden, belicht trends in online ontwerp en geeft tips bij het opzetten van een contentstrategie.

Wat je kunt na de training Apk voor webredacteuren

  • De do’s-and-don’ts van schrijven voor online in de praktijk brengen
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO inzetten
  • Conversiegerichte content maken
  • De laatste trends in online ontwerp toepassen
  • Een contentstrategie ontwikkelen

Wat je van de training Apk voor webredacteuren kunt verwachten

We bespreken voorbeelden die je blik op contentcreatie aanscherpen. Bovendien ga je aan de slag met enkele schrijfopdrachten. Aan de hand van een casus maak je een opzet voor een contentstrategie. Daarnaast krijg je een overzicht van de laatste ontwikkelingen die voor de webredacteur van belang zijn.

Voor wie is de training bedoeld?

Contentspecialisten en online redacteuren die hun kennis en kunde willen bijspijkeren en op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends.

Wat je vooraf moet weten

  • Je hebt voor deze training een laptop nodig.
  • Deze training is onderdeel van onze Summerschool. Dat betekent dezelfde training voor dezelfde prijs maar dan op een prachtige locatie in zomers Monnickendam. Inclusief lunch, stadswandeling en drankje op het terras van de Bierderij (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk.)
  • Tijdens de Summerschool geldt een kortingsactie: 50 euro korting op de tweede training en 75 euro korting op de derde training. Bekijk ons hele zomerse aanbod.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
van 9.30 tot ca 17.00 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Geert Poort

Geert Poort WordPress

Geert Poort is trainer en communicatieadviseur, gespecialiseerd in online communicatie. Hij heeft ruime ervaring als trainer, voor zowel overheden als profit en non-profit organisaties. Daarnaast adviseert bij bedrijven over de inzet van online media.

Geert is mede-auteur van het Handboek Online Redactie, de geactualiseerde opvolger van het Handboek webredactie. Het handboek geeft een uitgebreid overzicht van de kennis en vaardigheden die een webredacteur in huis moet hebben.

lees meer over Geert Poort