u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Speechschrijven

Speechschrijven

Omschrijving van de training Speechschrijven

Steeds meer bestuurders, managers en directeuren zien het belang in van professioneel geschreven toespraken. De toehoorders zitten klaar, tijd om te overtuigen!

Een sterke, originele, evenwichtige toespraak zorgt niet alleen voor heldere communicatie, het brengt ook een ‘sfeertje in de zaal’. Een saaie, warrige of vage speech daarentegen leidt slechts tot kromme tenen en plaatsvervangende schaamte.

Goud waard dus, een goede speech. Maar moeilijk te schrijven, want de schrijver dient zich niet alleen in het publiek te verdiepen, maar moet ook in de huid van de spreker kruipen. Hij moet hem/haar goed kennen om er voor te kunnen zorgen dat de spreker zichzelf geen geweld gaat aandoen, of te ver van zijn eigen persoonlijkheid af wordt gedreven.

Dat zou ten koste gaan van de sprekende persoon, en een speech is immers een visitekaartje. In de training Speechschrijven leer je hoe je een evenwichtige en onvergetelijke speech schrijft, op elk niveau.

Wat komt aan bod bij Speechschrijven?

  • Wat is een indrukwekkende speech?
  • Inleven in de ander
  • Doel en doelgroep
  • Schrijftechnieken

Voor wie is de training Speechschrijven bedoeld?

Communicatieadviseurs en -medewerkers, tekstschrijvers en ghostwriters die regelmatig een speech schrijven voor een directeur, manager of bestuurder. Ook persvoorlichters die overtuigender willen spreken in het openbaar, kunnen veel opsteken van deze training.

PRIJS:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
LOCATIE:
Bij u op locatie
DATA:
In overleg
DEZE TRAINING IS OOK BESCHIKBAAR ALS:

Vraag een offerte aan!

vraag een offerte aan voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer:

geen trainer of spreker gevonden