u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Online killercopy

SUMMERSCHOOL – Online killercopy

Training Online killercopy

In deze training is er speciale aandacht voor creatieve online copy. Hoe zorg je ervoor dat je een sterk creatief idee zo inzet dat je er ook clicks en conversie mee realiseert?

Ingrediënten van deze dag: strategische creatie, jouw concept crossmediaal uitwerken, killercopy die zorgt voor fans en klanten de SEO-score van jouw copy en content.

Wat je kunt na de training Online killercopy

  • concepten ontwikkelen waarbij strategie en creatie hand in hand gaan
  • van concept naar tekst komen: hoe laat ik zien wat ik beloof?
  • commerciële teksten schrijven vanuit het door jou ontwikkelde concept
  • goede tekstanalyse uitvoeren

Wat je van de training Online killercopy kunt verwachten

Strategie en creatie ontmoeten elkaar. Een goede belofte is onderscheidend, verrassend en vooral relevant voor de doelgroep. De manier waarop je laat zien wat je belooft, dat is jouw concept. Een sterk idee is daarom veel krachtiger dan een verzameling superlatieven. Met een sterk idee maak je van een product of dienst een held en raak je de doelgroep in het hart.

Tijdens de training Online killercopy ontwikkel je creatieve ideeën en schrijf je teksten die voortkomen uit een concept. Daarnaast stimuleert deze training je om jouw creatieve talenten in te zetten en je ideeën uit te werken in een opvallende en effectieve campagne.

Voor wie is de training bedoeld?

Marketing- en communicatiespecialisten, tekstschrijvers en redacteuren die hun strategisch–creatieve vermogens willen aanscherpen.

Wat je vooraf moet weten

  • Deze training is onderdeel van onze Summerschool. Dat betekent dezelfde training voor dezelfde prijs maar dan op een prachtige locatie in zomers Monnickendam. Inclusief lunch, stadswandeling en drankje op het terras van de Bierderij (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk.)
  • Tijdens de Summerschool geldt een kortingsactie: 50 euro korting op de tweede training en 75 euro korting op de derde training. Bekijk ons hele zomerse aanbod.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
van 9.30 tot ca 17.00 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Dolf Weverink

Dolf Weverink

Dolf Weverink is schrijftrainer, tekstschrijver en uitgever. In zijn trainingen en workshops stimuleert hij deelnemers om teksten te schrijven ‘die er zin in hebben’ en om ‘te laten zien wat je belooft of vertelt’. Levendige en dialogische teksten die de lezer helpen en belonen. Geschreven met vakkennis, creativiteit en liefde voor een goede tekst.

 

lees meer over Dolf Weverink