u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Nieuwsbrieven schrijven en opmaken

Nieuwsbrieven schrijven en opmaken

Nieuwsbrieven zijn en blijven populair. Bedrijven gebruiken ze om klanten te binden, om meer producten te verkopen of gewoon om te vertellen over leuke en belangrijke ontwikkelingen. Anders dan bijvoorbeeld sociale media, zijn ze goed meetbaar. Je weet precies hoeveel mensen hem openen en een actie ondernemen, zoals doorklikken naar je website. Daar doe je het voor.

Helaas is het iedere week wel weer een gigantische klus om hem in elkaar te zetten. Kan dat niet sneller? Leuker? Beter? Ja natuurlijk, dat kan. In deze eendaagse training leer je hoe je in een mum van tijd een aantrekkelijke en overtuigende nieuwsbrief schrijft. En hoe je die vervolgens met MailChimp in elkaar zet. Want inhoud mag dan belangrijk zijn… het oog wil ook wat.

Wat komt tijdens de training Nieuwsbrieven schrijven en opmaken aan bod?

  • Aantrekkelijke nieuwsberichten schrijven
  • Structuur, koppen en opbouw
  • Een mix van onderwerpen
  • Vertellen met eigen stem
  • Schrijftips voor nieuwsbrieven
  • Samenstellen van een mailinglist
  • Nieuwsbrieven opmaken
  • Links, buttons en call-to-actions
  • Zelf aan de slag met MailChimp

Voor wie is de training Nieuwsbrieven schrijven en opmaken bedoeld?

Deze trainingsdag is een aanrader voor iedereen die tijdens zijn of haar dagelijks werk te maken heeft met nieuwsbrieven en MailChimp. Je krijgt alle schrijftips en handvatten die je nodig hebt om meer succes te boeken in minder tijd. Na afloop sta je te popelen om je eerstvolgende nieuwsbrief in elkaar te zetten. Gegarandeerd.

Groepsgrootte
Maximaal 8 deelnemers

PRIJS:
€ 355,- excl. 21% btw
LOCATIE:
BCN Amsterdam
TIJDSTIP:
van 09.30 tot 16.30 uur
DATUM:
15 november 2017

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Docent: Marlène Rooseman

Marlene Rooseman

Marlène richt zich vanuit BureauTekst met name op online content, SEO en zakelijke teksten. Bijvoorbeeld nieuwsbrieven, zakelijke blogs en persberichten.

Haar praktijkervaring met schrijven binnen het bedrijfsleven én de overheid, plus een brede scholing op het gebied van redactie en tekstschrijven, maken dat Marlène weet wat een tekst maakt of breekt. En vooral dat ‘maken’ leert ze anderen graag.

lees meer over Marlène Rooseman

Docent: Martijn Baltes

Martijn Baltes

Martijn Baltes is trainer en online marketeer. Martijn helpt iedereen die online iets wil bereiken met WordPress (websites en bloggen), MailChimp (e-mailnieuwsbrieven), SEO (zoekmachine optimalisatie) en Social Media.

lees meer over Martijn Baltes