u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Masterclass Videomarketing

Masterclass Videomarketing

Omschrijving van de masterclass Videomarketing

Het begon ruim tien jaar geleden met ’introductiefilmpjes’ op de homepage van websites. Inmiddels is online video volwassen geworden en een onmisbaar onderdeel van iedere marketing/ communicatiestrategie. Want de cijfers zijn indrukwekkend: video leidt tot 88% langere bezoektijden op een website, wordt 1200% meer gedeeld dan tekstberichten en levert 800% meer conversie op dan tekstpagina’s. Geen wonder dus dat video voor veel bedrijven, instellingen, maar ook voor freelancers, inmiddels een van de belangrijkste communicatiemiddelen is. Video is een ijzersterke communicatie – en marketingtool! Het stimuleert niet alleen de conversie, maar helpt ook bij het claimen van autoriteit en zorgt dat u in dialoog blijft met de verschillende doelgroepen.
Maar hoe transformeer je een marketing-communicatiestrategie die vooral tekstgeoriënteerd is naar een strategie waarbij video een prominente en doeltreffende rol inneemt? Hoe bepaal je je doelstellingen en realiseer je die? Wat zijn kritische succesfactoren qua organisatie, workflow, planning en personeel? En wat zijn de kosten?

Tijdens deze masterclass belichten wij de belangrijkste aspecten van videomarketing. Experts laten aan de hand van best and worst practises zien wat werkt en wat juist niet. Ze geven u inzicht in het bepalen van een realistische en haalbare doelstelling, het kiezen van een passend format en platform en uiteraard de kosten.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Communicatieprofessionals, marketeers, webredacteuren en contentmanagers die meer willen leren over de inzet van video als communicatie- en marketingtool.

De sprekers

De sprekers op de masterclass Videomarketing zijn:

  • Patrick Severein: content marketeer manager en bedenker contentconcepten en videoformats voor diverse opdrachtgevers.
  • Pelpina Trip: video consultant, video trainer, en spreker.  Auteur van het boek ‘videomarketing in 60 minuten’
  • Marjemme van Poelgeest: communicatieadviseur/persvoorlichter bij het gerechtshof Amsterdam.
  • Tim Lammers: marketingmanager Koninklijke Burgers’ Zoo.

Klik hier voor een overzicht van de sprekers van deze masterclass.

PRIJS:
€ 295,- excl. 21% btw
LOCATIE:
De Observant Amersfoort
TIJDSTIP:
Van 09.30 uur tot 16.00 uur
DATUM:
21 september 2017

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training