u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Interviewen

Interviewen

klantervaringen
9

De juiste cursus voor wie graag stevig wil oefenen met interviewen. Evert en Luuk brengen al hun journalistieke expertise mee om je te laten groeien. Maar ook hun empathie voor het vak en voor de cursusdeelnemer. Nuttige combinatie van theorie en praktijk. En waar kun je anders een interview oefenen met Mark Rutte?!

9 - Annette Klein
Zelfstandig adviseur

Op een ontspannen manier nemen de trainers - beide echt experts in het vakgebied - je mee door de wereld van interviewen. Er is volop ruimte om interviews te oefenen, waarbij er één trainer meespeelt en de ander zo nu en dan inbreekt om feedback te geven. Die focus op de praktijk maakt de training enorm waardevol!

9 - Simone van Schip
Freelance tekstschrijver/redacteur

Ik heb genoten van de tweedaagse training Interviewen. Goed om bevestiging én nieuwe tips te krijgen. Het kladblok met aantekeningen ligt op m\\\\\\\'n bureau; ik pak het er af en toe weer even bij in de voorbereiding op een interview.

8 - Eymeke Verhoeven-Lobbezoo
Journalist

Ik vond het een leuke en leerzame cursus! Het was heel goed om diep weggestopte informatie weer op te frissen en nieuwe interviewtechnieken te leren.

9 - Sanne van Grafhorst