u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Het Taalcongres

Het Taalcongres

Het werk van journalisten, redacteuren, tekstschrijvers en communicatieprofessionals wordt complexer. Wie voorheen ‘stukjes schreef’ zet nu volwaardige contentstrategieën op. En moderne schrijftechnieken zoals SEO, user experience, persuasion en microcopy veroveren terrein. De hoogste tijd dus om jezelf bij te spijkeren op Het Taalcongres van [De Redactie].

Zet je schrap

Tijdens Het Taalcongres doe je mee aan drie zelfgekozen workshoprondes. Wil je leren hoe je klanten aan je bindt met een razend populaire nieuwsbrief? Ben je benieuwd wat UX-copywriting inhoudt of hoe je de taal van sociale media leert spreken? Je ontdekt het allemaal op 15 maart 2018 in De Meervaart in Amsterdam.

Borrelend van de ideeën

Natuurlijk is het deze dag niet alleen werk wat de klok slaat. Tussen de workshops en inspiratieronde door geniet je van een lekkere lunch en tijdens de afsluitende netwerkborrel maak je kennis met trainers, sprekers en vakgenoten. Gegarandeerd: de dag erna schuif je borrelend van de ideeën terug aan je bureau.

Benieuwd naar het programma en de sprekers/trainers? Op de website van Het Taalcongres alle informatie!

Ken je Het Taalcongres al en wil je alvast verzekerd zijn van een plekje? Meteen aanmelden kan natuurlijk ook, via info@deredactietrainingen.nl

PRIJS:
Vraag een vrijblijvende offerte aan
LOCATIE:
Bij u op locatie
DATA:
In overleg
DEZE TRAINING IS OOK BESCHIKBAAR ALS:

Vraag een offerte aan!

vraag een offerte aan voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer:

geen trainer of spreker gevonden