u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Het Taalcongres is precies wat jij nodig hebt

Het Taalcongres is precies wat jij nodig hebt

Het werk van journalisten, redacteuren, tekstschrijvers en communicatieprofessionals wordt complexer. Wie voorheen ‘stukjes schreef’ zet nu volwaardige contentstrategieën op. En moderne schrijftechnieken zoals SEO, user experience, persuasion en microcopy veroveren terrein. De hoogste tijd dus om jezelf bij te spijkeren op Het Taalcongres van [De Redactie].

Zet je schrap  

Tijdens Het Taalcongres doe je mee aan drie zelfgekozen workshoprondes. Wil je leren hoe je klanten aan je bindt met een razend populaire nieuwsbrief? Ben je benieuwd wat UX-copywriting inhoudt of hoe je de taal van sociale media leert spreken? Je ontdekt het allemaal op 15 maart 2018 in De Meervaart in Amsterdam.

Borrelend van de ideeën

Natuurlijk is het deze dag niet alleen werk wat de klok slaat. Tussen de workshops en inspiratieronde door geniet je van een lekkere lunch en tijdens de afsluitende netwerkborrel maak je kennis met trainers, sprekers en vakgenoten. Gegarandeerd: de dag erna schuif je borrelend van de ideeën terug aan je bureau.

Benieuwd naar het programma en de sprekers/trainers? Binnenkort vind je op de website van Het Taalcongres alle informatie!

Ken je Het Taalcongres al en wil je alvast verzekerd zijn van een plekje? Meteen aanmelden kan natuurlijk ook, via info@deredactietrainingen.nl

PRIJS:
€ 395,- excl. btw
LOCATIE:
De Meervaart Amsterdam
TIJDSTIP:
van 09.30 tot 17.30 uur
DATUM:
14 maart 2019

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training