u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Deadlines halen (Time-management)

SUMMERSCHOOL – Deadlines halen (Time-management)

Training Deadlines halen (Time-management)

Meer doen, in minder tijd, met minder stress. Dat is de kern van de training Deadlines halen. Want je hebt een druk leven. Je bent met een hoop taken tegelijk bezig en wilt tijdens je werk iedereen tevreden stellen. Daarnaast wil je de balans tussen werk en privé ook graag op orde houden. Je vindt dat soms best een uitdaging. Herkenbaar? Dan is deze training iets voor jou.

Met een aantal praktische technieken manage je de verwachtingen van je opdrachtgevers en stakeholders. Ze krijgen van jou wat ze willen, wanneer ze het willen. Zonder dat je daar zelf aan onderdoor gaat. Too good to be true? Trainer Michiel de Zwart helpt je op weg.

Wat je kunt na de training Deadlines halen

  • Meer doen, in minder tijd, met minder stress
  • (Nog) beter prioriteiten stellen
  • Nee zeggen zonder iemand voor het hoofd te stoten
  • Verwachtingen van opdrachtgever en/of stakeholders managen
  • Time-managementtechnieken toepassen
  • 5S (Sorteren, Schikken, Schoonmaken, Standaardiseren, Systematiseren) inzetten

Wat je van de training Deadlines halen kunt verwachten

Tijdens de training ontdek je eerst waar je tijd toch naar toe gaat. Daarna leer je van Generaal Eisenhower wat je prioriteiten zijn. Als dat duidelijk is, kijken we hoe we het aanbod (jouw tijd) afstemmen op de vraag (jouw taken). En wat kan je leren van de grote vliegtuigmaatschappijen over verwachtingsmanagement?

Met een aantal beproefde time managementtechnieken creëer je orde in de chaos (op welk vlak dan ook) en krijg je meer voor elkaar. Bovendien krijg je inzicht in waar je tijd kan investeren – om dat later dubbel terug te verdienen. Kortom: een interactieve training boordevol tips die je meteen in de praktijk kan toepassen.

Voor wie is de training bedoeld?

Iedereen die te maken heeft met harde deadlines en effectiever met zijn tijd wil omgaan.

Wat je vooraf moet weten

  • Deze training is onderdeel van onze Summerschool. Dat betekent dezelfde training voor dezelfde prijs maar dan op een prachtige locatie in zomers Monnickendam. Inclusief lunch, stadswandeling en drankje op het terras van de Bierderij (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk.)
  • Tijdens de Summerschool geldt een kortingsactie: 50 euro korting op de tweede training en 75 euro korting op de derde training. Bekijk ons hele zomerse aanbod.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
van 9.30 tot ca 17.00 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Michiel de Zwart

Trainer_Michiel_de_Zwart

Michiel is een NOBTRA gecertificeerd trainer en een ervaren organisatie en procesverbeteraar met een LEAN accreditatie van de University of Cardiff. Hij zoekt uit tegen welke barrières mensen tijdens hun werk aanlopen en gebruikt technieken van onder andere David Allen, Tim Ferris en Stephen Covey om daar praktische oplossingen voor te vinden. Meer doen, in minder tijd, met minder stress, dat is zijn uitgangspunt.

lees meer over Michiel de Zwart