u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > De kracht van het beeld

De kracht van het beeld

klantervaringen
9

Deskundigheidsbevordering op een inspirerende, boeiende en open manier: de cursus De Kracht van het beeld. Zo wil ik iedere maand wel voor de organisatie naar een training.

9 - Roland Ensie
Communicatiemedewerker

Ervaren wat bladritme is, wat de stopkracht van een cover is? Hoe je voorbij cliché kunt denken. Het wordt allemaal goed uitgelegd door een prima docent die je vooral uitnodigt ook voorbeelden uit je communicatiepraktijk mee te nemen en te bespreken met andere cursisten.

8 - John Min
Webredacteur

De training De kracht van het beeld gaf ons team een boost aan inspiratie. ‘Aap eet banaan’ is inmiddels een veel gehoorde kreet hier op de burelen. En zo’n beeldboek gaan we ook zeker maken.

9 - Elivra Spoelstra
Hoofdredacteur BOVAGKrant

Goede ambiance, excellente docent. Perfecte mix van theorie en oefeningen uit de praktijk. Op bladen gericht, maar ook nuttig voor internet.

10 - Beatrix Tobori
Documentalist in de IT bij AFAS Software

‘Kracht van beeld’ : Voor iedereen die dagelijks met beeld worstelt.

9 - Melek Sen
Webredacteur UWV

Het is vaak lastig om theorie leuke voorbeelden naar je eigen praktijk te vertalen. Wim geeft stof tot nadenken in de theorie, maar laat je het ook direct toepassen in de praktijk. Daarnaast laat hij zien welke denkstappen je kunt nemen om tot goed beeld te komen.

8 - Wendy Dallinga
communicatieadviseur social media Provincie Noord-Holland

Zoveel inspiratie opgedaan! Ik heb enorm veel zin om met beeldmateriaal aan de slag te gaan!

9 - Irene van der Lubbe
Redacteur

De Kracht van het Beeld is een hele fijne training. Ik ben verbaasd hoeveel je op kunt steken in twee dagen waar je voor de rest van je loopbaan echt iets aan hebt. Daarnaast was het behalve heel leerzaam ook een hele leuke cursus om te volgen.

9 - Luud Breuking
Communicatie medewerker / beeldredacteur TU Eindhoven