u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > Creatief schrijven

Creatief schrijven

klantervaringen
9

Veel informatie en vooral veel doen in een fijne omgeving met een enthousiaste docent. Ik heb geleerd op een andere manier naar mijn teksten te kijken en flink wat praktische tips gekregen.

8 - Kim Asma

Laat het zien in plaats van dat je het vertelt. Natuurlijk weten we als echte communicatiedieren dat dit werkt. De praktijk is (zoals altijd) weerbarstiger. Hoe passen we dit nu toe in de teksten die onze bureaus dagelijks passeren. Cathelijn heeft deze uitdaging plat geslagen en ons in korte tijd laten kennismaken met een verdomd handige trucendoos. Ik spreek namens mijn hele team: het was niet alleen erg nuttig, maar ook erg gezellig. Ook wij hebben de scene Madeleine van Proust leren waarderen.

10 - NoordWest Ziekenhuisgroep
Hoofd communicatie

Terwijl de februarizon door de lamellen schijnt drink ik mijn eerste cappuccino van deze morgen. De aandacht is gevestigd op Cathelijn die enthousiast, vakkundig en vooral met liefde voor de taal mij kennis laat maken met allerlei creatieve schrijfstijlen. Ondertussen trekt ze de lamellen dicht. Dan kunnen jullie deze handeling over de scéne de Madeleine van Marcel Proust beter lezen. Cathelijn geeft tips, vertelt over handige trucs en zorgt voor inspiratie. Wat een leuke cursus, wat een heerlijke maandagen in het Amsterdamse Aristo. Het is geen cursus, het is inspiratie voor schrijven.

10 - Peter Beijer
Tekstschrijver

De training Creatief Schrijven daagt je echt uit om op een andere manier naar je teksten te kijken em geeft je heel veel nieuwe inzichten. Je gaat naar huis met veel bruikbare tips en technieken.

8 - Susanne van de Water
Redacteur Online bij Stichting NTR

Echt een heel leuke cursus, zou het iedereen aanbevelen die iets met tekst doet, op wat voor manier dan ook.

10 - Marjolein Streur
freelance journalist

Hele leuke en leerzame training, zowel voor mensen die in hun functie dagelijks met teksten bezig zijn als voor mensen die af en toe schrijven. Goed om uit je vaste, zakelijke schrijfpatroon te komen en met een frisse blik een tekst te (her)schrijven. Ontdek je sterke schrijfstijlen (Goh, dat ik dit kan?!) en welke schrijfspieren je nog kunt oefenen. Aanrader.

9 - Sophie van der Zwan
Content marketeer Beercoo Schoonmaakgroep

Interessante en leuke training! Door het enthousiasme van de trainer kreeg ik echt zin om aan de slag te gaan met het geleerde.

8 - Danielle Lok
Interim Content Manager

Echt een prima training. Ook als ervaren schrijver leer je hier nieuwe trucs, om het nu eens anders te doen.

9 - Mariette Huisjes
Freelance tekstschrijver

Wat een boost aan inspiratie! Ik wil notitieboekjes vol schrijven met verhalen.

10 - Soraya Doelgani
Communication Advisor, Xenomedia