u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Online killercopy

SUMMERSCHOOL – Online killercopy

Omschrijving van de training Online killercopy

In deze training is er speciale aandacht voor creatieve online copy. Hoe zorg je ervoor dat je een sterk creatief idee zo inzet dat je er ook clicks en conversie mee realiseert?

Ingrediënten van deze dag: strategische creatie, jouw concept crossmediaal uitwerken, killercopy die zorgt voor fans en klanten, de SEO-score van jouw copy en content.

Strategie en creatie ontmoeten elkaar. Een goede belofte is onderscheidend, verrassend en vooral relevant voor de doelgroep. De manier waarop je laat zien wat je belooft, dat is jouw concept. Een sterk idee is veel krachtiger dan een verzameling superlatieven. Met een sterk idee maak je van een product of dienst een held en raak je de doelgroep in het hart.

Tijdens de training Copywriting ontwikkel je creatieve ideeën en schrijf je teksten die voortkomen uit een concept.

Deze training stimuleert je om jouw creatieve talenten in te zetten en je ideeën uit te werken in een opvallende en effectieve campagne.

Wat komt aan bod bij de training Online killercopy?

  • Conceptontwikkeling
  • Van concept naar tekst: hoe laat ik zien wat ik beloof?
  • Commerciële teksten
  • Tekstanalyse
  • Speedoefeningen

Voor wie is de training Online killercopy bedoeld?

Marketing- en communicatiespecialisten, tekstschrijvers en redacteuren die hun strategisch–creatieve vermogens willen aanscherpen.

PRIJS:
€ 355,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
09.30 - 16.30 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:
22 augustus 2018

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Dolf Weverink

Dolf Weverink

Dolf Weverink is schrijftrainer, tekstschrijver en uitgever. In zijn trainingen en workshops stimuleert hij deelnemers om teksten te schrijven ‘die er zin in hebben’ en om ‘te laten zien wat je belooft of vertelt’. Levendige en dialogische teksten die de lezer helpen en belonen. Geschreven met vakkennis, creativiteit en liefde voor een goede tekst.

 

lees meer over Dolf Weverink