u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Apk voor (eind)redacteuren

SUMMERSCHOOL – Apk voor (eind)redacteuren

klantervaringen
8

Team Tekst van het Communicatiebureau van de gemeente Amsterdam had woensdag 23 juni de training APK keuring voor redacteuren. De training werd gegeven door docent Hans Vos: dat viel in goede aarde! Onze complimenten. In ons team waren nogal wat niveauverschillen, en ons niveau bleek nog wat hoger te liggen dan we zelf dachten, maar aangezien Hans uit bijzonder veel werkervaring kan putten, paste hij het programma zonder enige moeite aan. We hebben genoten van de informatie, tips en de verhalen. Daar hadden wij als team veel aan! Iedereen vond dat hij/zij er veel van had opgestoken. En dat zegt wat, want wij zijn erg kritisch:-) Het was ook een fijne dag waarin ons teamgevoel werd versterkt. En eindelijk konden wij onze vragen eens stellen aan een ervaren persoon. Kortom, we zijn tevreden en geven een dikke 8!

8 - Gemeente Amsterdam

Periodiek onderhoud, altijd een goed idee. Ook voor eindredacteuren. Hans Vos krijgt je binnen een dag weer scherp op nieuwe spelling, koppen, intros, trends en schrijven voor de doelgroep. Met mooie anekdotes en een attractieve manier van lesgeven. Aanrader.

8 - Niels van Laatum
Copywriter

Superleuke en leerzame training APK voor (eind)redacteuren met trainer Hans Vos. Waren alle trainingen maar zo\\\\\\\'n succes!

9 - Jessy Kouwenberg
Consultant communicatie Fontys