u bent hier: Home > de redactie trainingen > alle trainingen > SUMMERSCHOOL – Apk voor (eind)redacteuren

SUMMERSCHOOL – Apk voor (eind)redacteuren

Training Apk voor (eind)redacteuren

Je schrijft er het hele jaar vrolijk op los, en meestal gaat dat goed.

Toch denk je weleens: lever ik nog steeds de best mogelijke prestatie? Sluipen er niet wat vreemde gewoontes in mijn schrijfstijl? Ook de journalist of redacteur heeft zo nu en dan last van achterstallig onderhoud. Je koppen zijn niet meer zo creatief als ze geweest zijn, en de zinnen die je schrijft kunnen strakker en helderder.

De Apk van trainer Hans Vos is een uitgebreide check-up voor iedereen die schrijft, professioneel of voor je eigen vrienden, volgers, contacten en kennissen. Je bent in 1 dag weer helemaal klaar voor een jaar productie.

Wat je kunt na de training Apk voor (eind)redacteuren

  • Eindredactie over jezelf voeren
  • Nieuwe invalshoeken gebruiken
  • Creatieve koppen maken
  • Spelling en grammatica checken
  • Een artikel structureren
  • De doelgroep in het oog houden

Wat je van de training Apk voor (eind)redacteuren kunt verwachten

Apk voor (eind)redacteuren is een uitgebreide check-up en doorsmeerbeurt voor iedereen die regelmatige zakelijke teksten schrijft. Je wordt gecheckt op spelling en grammatica, koppen maken, invalshoeken, eindredactie over jouw eigen teksten, structuur van een artikel en schrijven voor de doelgroep.

Uiteraard staat deze dag bol van de praktijkopdrachten en krijg je daarnaast tips en trucs om meer kwaliteit te brengen in je rapporten, beleidsteksten, artikelen, brochureteksten, webteksten en nieuwsberichten.

Voor wie is de training bedoeld?

Marketeers, communicatieprofessionals, (eind)redacteuren, journalisten, bloggers, columnisten of tekstschrijvers. In elk geval ben je iemand die graag schrijft en dat ook met enige regelmaat doet.

Wat je vooraf moet weten

  • Het is voor deze training handig om een laptop mee te nemen
  • Deze training is onderdeel van onze Summerschool. Dat betekent dezelfde training voor dezelfde prijs maar dan op een prachtige locatie in zomers Monnickendam. Inclusief lunch, stadswandeling en drankje op het terras van de Bierderij (alleen als je daar zin in hebt natuurlijk.)
  • Tijdens de Summerschool geldt een kortingsactie: 50 euro korting op de tweede training en 75 euro korting op de derde training. Bekijk ons hele zomerse aanbod.

Op zoek naar een andere training? Bekijk onze trainingsagenda

PRIJS:
€ 375,- excl. 21% btw
LOCATIE:
Monnickendam
TIJDSTIP:
van 9.30 tot ca 17.00 uur, lunch is inbegrepen
DATUM:

Meld je aan!

direct aanmelden voor deze training

vraag informatie aan over deze training

Trainer: Hans Vos

Hans Vos (1956) is een ervaren eindredacteur. Niet alleen was hij eindredacteur van de TROS-magazines, ook van Story, Grasduinen, Beau Monde en een aantal uitgaven van het Noord-Hollands Dagblad. Hij verzorgde de eindredactie van diverse boeken waaronder Geheime Levens en Bereik en behoud je ideale gewicht van dieetgoeroe Sonja Bakker.

lees meer over Hans Vos

Ervaringen

8

Superleuke en leerzame training APK voor (eind)redacteuren met trainer Hans Vos. Waren alle trainingen maar zo\\\\\\\'n succes!

9 - Jessy Kouwenberg
Consultant communicatie Fontys

meer klantervaringen