Esther Mutsaers

Esther Mutsaers

Als hoofdredacteur, adjunct hoofdredacteur en inmiddels al jaren op freelance basis managing editor van verschillende bladen binnen verschillende uitgeverijen kan ik alles vertellen over het fenomeen bladenmaken. De inhoudelijk redactionele kant ervan, maar ook ‘haal het beste uit je team’. Door mijn commerciële ervaring met custom content bij o.a. Hampshire Hotels/CheckIn magazine en NS/SPOOR magazine kan ik veel vertellen over ‘het effect van goede branded content’ en ‘het on -en offline uitbreiden en versterken van je merk’ (line en brand extensies). Na het jarenlang aansturen van vele stylisten en fotografen als chef mode en lifestyle voor verschillende doelgroepen, is mijn ervaring groot in met ‘kracht en effect van beeld’. Ook juist als het gaat om grote cross -en transmediale merken met veel extensies: ‘zo creëer je een krachtige eenheid’. Ik heb ook goede voorbeelden hoe het NIET werkt. Ook altijd interessant om te vertellen.

Als docent op de Artemis Academie geef ik studenten les in foto -en communicatie styling, maar ook allround mediaconcepting. Met mijn beeldende én commerciële achtergrond kan ik ruim vertellen over multi, cross -en ‘de kracht van transmediale storytelling’. En alle on -en offline combinaties die je kan maken.

En als co-founder en product developer van mijn gloednieuwe, succesvolle spel Patrimonia Amsterdam, kan ik uit ervaring vertellen over ‘wat is een sterk concept’, ‘een merk alleen vanuit de kern’ en ’wat is sterke storytelling’. Eventueel ook ‘het onderzoeken van je doelgroep’ en ‘van storyboard tot promotiefilm’. Wij maakten dit product uit passie, ‘from scratch’ tot een gewild product. Nu in Het Rijksmuseum te koop. Dus ‘Geloof in je dromen, ze komen uit’ en ‘De dynamiek en flexibiliteit van een klein team’ zie ik ook zo voor me.

×
  • De Redactie
  • Van Heenvlietlaan 200A
  • 1083 CM Amsterdam

  • info@deredactie.nl
  • 0299 - 65 38 53
  • Btw: NL8017.10.960B.01
  • IBAN: NL64TRIO 0781 515 858
  • KVK: 36040811
×