u bent hier: Home > Professional > Dick Holzhaus

Dick Holzhaus

Dick Holzhaus heeft 35 jaar ervaring met het maken van concepten voor internationale en lokale bedrijven. Zijn brede ervaring strekt van voedsel tot financiële dienstverleners. De modulaire workshop ‘Conceptueel denken’ leert deelnemers een methode om ruwe ideeën om te zetten in krachtige en heldere concepten.

Hij hanteert daarvoor de zelf ontwikkelde ‘Vier Waarden Methode.’ Een simpel hulpmiddel speciaal voor het versterken van ideeën en de communicatie ervan. Dick Holzhaus begeleidt ook motivatie en innovatie projecten. Hij bezit het vermogen confronterend te zijn zonder weerstand op te roepen. Hij gebruikt confrontatie om een scheppend proces te starten. Zijn creativiteit en logica werken inspirerend voor teams die vooruit willen.

Boeken van Dick Holzhaus


Conceptueel denken met de 4WaardenMethode

Dick Holzhaus - Conceptueel Denken

Wat is het geheim van succes? In bijna alle gevallen: een helder concept.

Of je nu een multinational wilt opbouwen, een nieuw product of een nieuwe dienst ontwikkelt, een serie games bedenkt, een winkel wilt openen of een idee hebt om de wereld te verbeteren. Je idee uitwerken tot een concept vergroot de kans op slagen. Een helder concept opent de weg naar succes.

Met de 4WaardenMethode© kan elke logisch denkende professional dit leren.

Meer informatie en bestellen

Dick Holzhaus

Trainingen en events van Dick Holzhaus

Conceptueel denken