u bent hier: Home > Professional > Claudia van Middelkoop

Claudia van Middelkoop

Claudia van Middelkoop (1974) studeerde Toegepaste Psychologie en volgde onder andere een Master NLP. Zij heeft als missie dat alle werkgevers van Nederland vanuit vrijheid en vertrouwen organiseren, waardoor zij het volle potentieel van hun werknemers benutten. Dit betekent dat medewerkers autonoom, verbonden en competent mogen zijn. Open communicatie is hierin belangrijk en zij is op dit gebied een expert.

Als zelfstandig ondernemer (www.bijsprank.nl) werkt Claudia voor verschillende organisaties zoals GGD Rotterdam, Brabant Water, ABN AMRO Bank en de Hypotheker. Als Freelance docent ontwikkelt en doceert zij communicatieve vaardigheden bij de Hogeschool van Amsterdam. Zij traint, adviseert en coacht mensen in het versoepelen van communicatieprocessen. Zij helpt je je communicatieve vaardigheden te verbeteren en je bewustzijn te vergroten waardoor:

  • je nog meer jezelf bent,
  • je boodschap helder overbrengt, en
  • oog houdt voor de relatie.

Voor De Redactie geeft Claudia (incompany) trainingen in gesprekstechnieken, inspirerend presenteren en luisteren naar lichaamstaal. Tevens coacht zij in authentiek leiderschap en verbinding.

Trainingen en events van Claudia van Middelkoop

Gesprekstechnieken

Inspirerend presenteren