u bent hier: Home > Opdrachtgevers > Werving en selectie

Werving en selectie

Zoekt u een redacteur of communicatieprofessional voor in vaste dienst? Dan wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt. Sinds 1999 verzorgt [De Redactie] het werving- en selectieproces voor opdrachtgevers in onder meer overheid, zorg, onderwijs en uitgeverij. Wij richten ons specifiek op het redactie- en communicatievak. Onze kennis van marktontwikkelingen is daardoor diepgaand. Die expertise leidt tot duurzame verbindingen tussen mensen en organisaties. Voor een optimale match leren wij ook uw organisatie graag kennen. Neem contact op en we vertellen u vrijblijvend hoe we u kunnen helpen bij uw HR-vraagstuk.

Voor meer informatie: bel 0299-653 853 mail: info@deredactie.nl
of vul het informatieformulier in.

 

Connexxion‘Het schrijven van een tender is een vak apart; de aanbieding moet naadloos aansluiten op de wens van de opdrachtgever en volledig voldoen aan de gestelde eisen. Ook moet de bidwriter een scherp oog hebben voor de uiteindelijke klant: de reiziger. Onze medewerkers moeten naast uitmuntende taalvaardigheden ook de beschikking hebben over uitstekende projectmatige vaardigheden en in staat zijn de boodschap krachtig over te brengen.
Het vinden van de juiste bidwriters heeft veel tijd gekost omdat we geen enkele concessie hebben gedaan aan de kwaliteit van de bidwriters op zowel taalvaardigheid als op persoonlijkheid. [De Redactie] heeft onze behoefte middels een diepte-interview helder gekregen en concreet vertaald naar de juiste kandidaten zonder concessies te doen aan kwaliteit. We zijn erg blij dat wij twee uitstekende bidwriters in dienst hebben kunnen nemen.’

Erik Hogebrug
Manager Tenderteam Connexxion

 

DerKreis2

‘We onderhouden verschillende websites en daaraan gekoppeld ook alle social media kanalen. Dit alles heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt waardoor de belasting van de marketing-/communicatieafdeling ook erg is toegenomen. Het structureel invullen van de vele social media kanalen schoot erbij in. We wilden hiervoor iemand aanstellen die niet alleen goede kennis heeft van de ‘techniek’ achter social media, maar die ook in staat is in foutloos Nederlands, doelgroepgericht en op creatieve wijze vlotte berichten te schrijven en zodoende te werken aan eigen communities, zowel met consumenten als met onze deelnemers.

Die combinatie bleek niet zo gemakkelijk. Omdat de nadruk met name lag op het schrijven besloot ik me tot [De Redactie] te wenden. Ik had met hen al ervaring omdat ik via hen veel cursussen en workshops heb gevolgd. Daarbij viel op dat zij precies weten wat er speelt in de moderne media- en redactiewereld en de werkzaamheden daarin heel breed trekken. In het kennismakingsgesprek hadden zij maar een half woord nodig om precies te weten te komen wat en wie ik precies zocht. Vervolgens zijn zij gedegen op zoek gegaan naar een goede match en hebben na screening verschillende kandidaten voorgedragen. Uiteindelijk wist [De Redactie] iemand voor ons te vinden, die alles in huis had voor deze functie. Veel ervaring in soortgelijk werk, een voorliefde voor schrijven, en een meer dan gemiddelde kennis van en nieuwsgierigheid naar de mechanismen achter social media. Kortom: wij zijn erg tevreden!’

Nelleke Vogel
Communicatie en Concept Manager DER KREIS