u bent hier: Home > Opdrachtgevers > RedactoGram > Redactogram

Redactogram

Vredestichter of assertieveling? Romanticus of levensgenieter? Vul de persoonlijkheidstest in en ontdek wat voor type redacteur jij bent.

Wat is het RedactoGram?

Het RedactoGram is een door [De Redactie] ontwikkelde persoonlijkheidstest. De basis van deze test ligt bij het enneagram, dat negen verschillende persoonlijkheidstypen kent. Het RedactoGram richt zich echter specifiek op redacteuren en journalisten. De vragen van de test hebben dan ook allemaal te maken met de redactionele werkomgeving.

Wat is het doel van het RedactoGram?

Voorafgaand aan het intakegesprek bij [De Redactie] vragen wij jou het RedactoGram in te vullen. De resultaten gebruiken we als basis voor dit gesprek. Op die manier krijgen we een scherper beeld van de mens achter de redacteur en kunnen we jou gerichter selecteren voor functies.

Hoe ziet de test eruit?

Het RedactoGram bestaat uit 45 vragen. Per vraag krijgt je twee stellingen te zien. Telkens kies je voor de stelling die het meest op jou van toepassing is. Na afronding van de test wordt de score per type weergegeven en krijg je een beschrijving te zien van het ‘winnende’ type. Ook [De Redactie] ontvangt de resultaten van de test.

Hoe kom ik aan inloggegevens?

Als je uitgenodigd bent voor een gesprek bij [De Redactie] ontvang je automatisch logingegevens. Meer weten? Neem dan contact op met Conny Meijssen van [De Redactie]: 0299-653 853 of c.meijssen@deredactie.nl.